25n
25N
25N

Jesús Martí: 'El camp 'Arte i Discapacidad' és pioner a integrar com voluntaris a jóvens amb diversitat funcional'

Jesús Martí: 'El camp 'Arte i Discapacidad' és pioner a integrar com voluntaris a jóvens amb diversitat funcional'
31/07/2016 -

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) , Jesús Martí, ha acudit a les activitats de portes obertes del camp de voluntariat juvenil ‘Arte i Discapacidad’ en la plaça de la Mare de Déu de València. Una iniciativa que promou tallers de conscienciació social i una activitat de dansa escènica, com a activitat final del camp organitzat per l’IVAJ i que s’ha desenvolupat a València des del 16 al 30 de juliol en col·laboració amb Creu Roja Joventut.

Martí ha destacat que el camp de voluntariat juvenil és “pioner a promoure la igualtat reial i superar les barreres entre persones independentment de les seues capacitats”.

Les manifestacions artístiques, la música, la plàstica, la dansa tenen una força increïble per a desenvolupar activitats de forma dinàmica i participativa entre els diferents col·lectius implicats.

En esta edició, s’han inscrit un total de 23 voluntàries i voluntaris procedents d’Andalusia, Aragó, Astúries, Catalunya, Ceuta, castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Euskadi, Galícia, La Rioja i Múrcia.

Martí ha destacat la col·laboració entre l’IVAJ i Creu Roja Joventut en programes com este que promouen, a través d’activitats d’oci educatiu, les relacions entre jóvens i les persones amb diversitat funcional en este projecte que ha aconseguit la seua desé segona edició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =