caixa popular

Jèssica Crespo, Pepa Torres i Yessica Madera, guardonades en les Jornades Igualtat 2018 d'Alcàsser

Alcàsser ha distingit a aquestes tres professionals i veïnes d’esta localitat per gran trajectòria en els seus respectius àmbits professionals

Hui dia internacional de la dona és sens dubte un moment de reivindicació però també de reconeixement. Alcàsser ha distingit aquest dimecres a 3 de les dones més destacades en les seues professions: comunicació, món empresarial i policia local. Jèssica Crespo, Pepa Torres i Yessica Madera han sigut reconegudes pel consistori dins de les Jornades Igualtat 2018.

Jèssica Crespo, periodista, ha sigut la primera veu de la nova radiotelevisió pública valenciana. Amb una extensa trajectòria professional, destaca el seu treball en la Cadena Ser. En l’actualitat, codirigeix i condueix el magazín matinal de A Punt Ràdio Al Ras.

Pepa Torres és la gerent de l’empresa Walkers. Recentment també ha rebut el premi Dona i Dona. Però sens dubte l’afecte i l’estima de la seua localitat li ha emocionat. Torres és tot un referent en un sector com és el del món del motor, ella en constant formació es troba al capdavant d’una empresa capdavantera.

Per la seua banda, Yessica Madera és l’agent responsable de la unitat Minerva de la Policia Local d’Alcàsser. Juntament amb la resta dels seus companys s’enfronten a casos de violència de gènere. Yessica ha tingut també paraules d’agraïment per aquest reconeixement a totes i tots els assistents.

L’alcaldessa d’Alcàsser Eva Zamora juntament amb la regidora d’Igualtat, Educació i Cultura, Cristina Lucendo, i la resta de l’equip han assistit a aquest acte, un dels més especials per als veïns i les veïnes d’Alcàsser. Les jornades d’igualtat segueixen durant tot el mes de març amb tota una intensa programació per a conscienciar i reivindicar a la societat.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + setze =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris