25n
25N
25N

Els Jardins del Túria acullen la carrera i la caminada solidària 'Activa't per la Diabetis'

Els Jardins del Túria acullen la carrera i la caminada solidària 'Activa't per la Diabetis'
07/12/2018 -

La carrera i caminada solidària «Activa’t per la Diabetis» se celebrarà aquest diumenge 9 de desembre en els Jardins del Túria, després d’haver-se posposat la seua celebració el passat 18 de novembre per les condicions meteorològiques adverses. La prova, organitzada per la Fundació per a la Diabetis en col·laboració amb l’Associació Valenciana de Diabetis, pretén conscienciar a veïns i veïnes sobre la importància de l’exercici físic en la prevenció i el control de la diabetis.

La carrera i caminada solidària «Activa’t per la Diabetis» tindrà lloc als Jardins del Túria –a l’altura del Palau de la Música- durant tot el matí del pròxim diumenge 9 de desembre. La prova està organitzada per la Fundació per a la Diabetis en col·laboració amb l’Associació Valenciana de Diabetis. L’esdeveniment, inicialment previst per al 18 de novembre, va ser posposat per la pluja fins a aquest pròxim diumenge 9 de desembre, data en la qual finalment es desenvoluparà entre les 10.00 hores i les 13.00 hores.

Se celebrarà una carrera de cinc quilòmetres, una caminada de 2,5 quilòmetres i diferents proves infantils per a xiquets i xiquetes de totes les edats. A més de les carreres esportives, també s’organitzaran múltiples activitats lúdiques i animació durant tota la jornada. El padrí de la carrera serà Daniel Albero, primer pilot de motos amb diabetis tipus 1 que participarà en el Rally Dakar 2019. El seu projecte d’emprenedoria social, «Un diabètic al Dakar», estableix com a objectius trencar les barreres que impedeixen les persones amb diabetis portar una vida esportiva normal, i impulsar i desenvolupar l’interés en la seua investigació. A més, Kilian Meyer, pilot de Fórmula 4 amb diabetis tipus 1, també estarà present durant tota la jornada del diumenge.

La Fundació per a la Diabetis i l’Associació Valenciana de Diabetis oferiran informació sobre els seus diferents projectes i activitats. Així mateix, la Societat Espanyola de Diabetis i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de València realitzaran durant tota la jornada controls de glucèmia i el test Findrisk a totes aquelles persones que ho desitgen. A més, la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València, el Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Podòlegs de la Comunitat Valenciana també participaran en l’esdeveniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − huit =

bombers
CCCC
bombers