caixa popular

Els Jardins del Túria acullen la carrera i la caminada solidària 'Activa't per la Diabetis'

Els Jardins del Túria acullen la carrera i la caminada solidària 'Activa't per la Diabetis'
07/12/2018 -

La carrera i caminada solidària «Activa’t per la Diabetis» se celebrarà aquest diumenge 9 de desembre en els Jardins del Túria, després d’haver-se posposat la seua celebració el passat 18 de novembre per les condicions meteorològiques adverses. La prova, organitzada per la Fundació per a la Diabetis en col·laboració amb l’Associació Valenciana de Diabetis, pretén conscienciar a veïns i veïnes sobre la importància de l’exercici físic en la prevenció i el control de la diabetis.

La carrera i caminada solidària «Activa’t per la Diabetis» tindrà lloc als Jardins del Túria –a l’altura del Palau de la Música- durant tot el matí del pròxim diumenge 9 de desembre. La prova està organitzada per la Fundació per a la Diabetis en col·laboració amb l’Associació Valenciana de Diabetis. L’esdeveniment, inicialment previst per al 18 de novembre, va ser posposat per la pluja fins a aquest pròxim diumenge 9 de desembre, data en la qual finalment es desenvoluparà entre les 10.00 hores i les 13.00 hores.

Se celebrarà una carrera de cinc quilòmetres, una caminada de 2,5 quilòmetres i diferents proves infantils per a xiquets i xiquetes de totes les edats. A més de les carreres esportives, també s’organitzaran múltiples activitats lúdiques i animació durant tota la jornada. El padrí de la carrera serà Daniel Albero, primer pilot de motos amb diabetis tipus 1 que participarà en el Rally Dakar 2019. El seu projecte d’emprenedoria social, «Un diabètic al Dakar», estableix com a objectius trencar les barreres que impedeixen les persones amb diabetis portar una vida esportiva normal, i impulsar i desenvolupar l’interés en la seua investigació. A més, Kilian Meyer, pilot de Fórmula 4 amb diabetis tipus 1, també estarà present durant tota la jornada del diumenge.

La Fundació per a la Diabetis i l’Associació Valenciana de Diabetis oferiran informació sobre els seus diferents projectes i activitats. Així mateix, la Societat Espanyola de Diabetis i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de València realitzaran durant tota la jornada controls de glucèmia i el test Findrisk a totes aquelles persones que ho desitgen. A més, la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València, el Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Podòlegs de la Comunitat Valenciana també participaran en l’esdeveniment.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 14 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal rocafort 2018
nadal paiporta 2018
Expojove 2018
nadal 2018
Abonos palau
Obra Yolo en el teatro escalante
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Talia
Olympia