caixa popular

El 'Jardín de mi Hospi' de la Fe de València avança a bon ritme

Aquest projecte de la Fundació Juegaterapia podria estar acabat a principis del 2018

El 'Jardín de mi Hospi' de la Fe de València avança a bon ritme
03/10/2017 -

Fundación JuegaterapiaFa uns mesos, us anunciàvem l’inici de les obres del futur ‘Jardín de mi Hospi’ per als pacients pediàtrics de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València. Es tracta del tercer jardí que la Fundació Juegaterapia, que ajuda als xiquets malalts de càncer a través del joc, construeix, encara que serà el primer en la nostra ciutat.

Un extraordinari projecte que, gràcies a l’ajuda de diferents empreses, així com a les donacions tant d’organitzacions, com de particulars, s’ha pogut tirar avant. D’aquesta manera, des de la Fundació Juegaterapia ja ens han informat que ‘les obres estan avançant a bon ritme, encara que tenint en compte tots els detalls perquè els xiquets ingressats en l’Hospital La Fe de València gaudisquen d’un espai únic i màgic’. Així mateix, han afegit que ‘estem molt contents per com està quedant el futur ‘Jardín de mi Hospi’ ‘.

Aquesta zona, que combinarà joc i naturalesa, s’està creant en el terrat d’aquest hospital valencià, i tot apunta al fet que el ‘Jardín de mi Hospi’  de la Fe estarà acabat a principis de l’any que ve. Amb una superfície de 1.200 m², aquest jardí comptarà amb zones de jocs, de relaxació i d’entreteniment, que ajudarà als pacients infantils ingressats a suportar millor la seua estada en l’hospital.

Hospital La Fe de València

Aquest Hospital, considerat com un dels millors d’Europa, compta amb un espai destinat, exclusivament, a menors, amb una superfície major de 18.000 m² i 193 llits distribuïts en habitacions individuals. Així mateix, en xifres, La Fe atén, a l’any, una mitjana de 160 urgències infantils diàries, es practica al voltant de 5.000 intervencions quirúrgiques i es registren prop de 8.000 ingressos pediàtrics anuals.

La Fe de Valencia

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + disset =

Valencia orgullosa
sempre teua