25n
25N
25N

Jaramillo presenta 'Juntes Podem' per a "seguir recuperant drets després de 24 anys de neoliberalisme"

Jaramillo presenta 'Juntes Podem' per a "seguir recuperant drets després de 24 anys de neoliberalisme"
17/11/2018 -

‘Juntes Podem’ ha presentat aquest divendres en La Morada la seua candidatura a les primàries de Podemos per a l’Ajuntament de València, una llista encapçalada pel regidor Berto Jaramillo i la secretària del grup municipal València en Comú en el consistori, Ángela Pedraza, que aspira a “seguir recuperant drets després de 24 anys de neoliberalisme amb el PP”.

La candidatura es defineix com a “feminista” i compta amb més dones que homes, sis enfront de quatre, ha destacat en un comunicat. Jaramillo i Pedraza encapçalen una llista amb persones procedents de la societat civil, com Ángela Nzambi i Salvador Pérez, així com “diversos inscrits de llarga trajectòria en Podemos”.

‘Juntes Podem’ aposta per formar part de la candidatura de Podemos a l’Ajuntament de València però cap dels seus membres aspira a ser candidat a l’alcaldia. Consideren que la portaveu de València en Comú, María Oliver, “ha fet un bon treball i és una molt bona opció”, ha explicat Jaramillo, abans d’assegurar: “té tot el nostre suport”. L’aspirant a l’alcaldia es tria en votació diferent del de la resta de la llista.

La candidatura aposta per “seguir impulsant el canvi en l’Ajuntament de València durant un altre mandat”, “recuperar més drets per a la ciutadania, impulsar polítiques amb perspectiva de gènere i treballar amb un enfocament integral en favor dels col·lectius més desfavorits de la ciutat”.

Jaramillo ha destacat que, “després de 24 anys de polítiques neoliberals amb el PP”, “cal seguir treballant des de les institucions perquè la gent puga recuperar els seus drets i viure amb dignitat”.

ENERGIES RENOVABLES I INNOVACIÓ SOCIAL

El regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic considera que la seua llista reuneix a gent “amb l’actitud, la capacitat i les ganes de seguir transformant València des de dins”.

‘Juntes Podem’ pretén desenvolupar “diverses polítiques clau per a la València del futur”. D’una banda, implantar “un model energètic diferent, que aposte per les energies renovables, l’autoconsum i el combat profund d’una xacra social com la pobresa energètica”.

En aqueix sentit, Jaramillo ha anunciat que l’Ajuntament obrirà a la primavera l’Oficina de l’Energia, un recurs públic per a fomentar les energies netes i ajudar al consumidor a reduir, per diverses vies, la seua factura.

D’altra banda, el també edil d’Innovació, s’ha compromés a “promoure la innovació social des de l’Ajuntament”. “És fonamental que les institucions detecten quins són els reptes de València per a, en col·laboració amb la societat civil, les universitats i el sector privat, investigar i crear les polítiques adequades”, ha manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 6 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020