25n
25N
25N

Ja pots visitar el Gran Pessebre de Nuevo Centro a València

Aquest pessebre, realitzat per l’Associació de Belenistes de València, ocupa al voltant de 50 metres

Ja pots visitar el Gran Pessebre de Nuevo Centro a València
24/11/2016 -
Foto: facebook.com/Asociación-de-Belenistas-de-Valencia

Foto: facebook.com/Asociación-de-Belenistas-de-Valencia

S’acosta el Nadal, i l’Associació de Belenistes de València ja ha presentat el seu espectacular treball en el Centre Comercial de Nuevo Centro: Un gran pessebre de 44 metres quadrats, aproximadament, que es podrà visitar a l’interior de la carpa en la plaça exterior.

Enguany, el pessebre, que compta amb més de 450 figures, està inspirat en l’extraordinari poble d’Albarrasí. Per això, han simulat no solament l’entramat típic dels seus carrers, les seues escalinates i les seues façanes medievals, sinó que a més han aconseguit representar la vida i els costums d’aquella època.

El taller dels alfarers, la ferreria o el mercat medieval en la plaça de l’Ajuntament són alguns dels elements que s’uneixen amb les escenes tradicionals del pessebre, com l’anunciació als pastors per l’Àngel o el naixement de Jesús.

Les persones que han participat en la creació d’aquest pessebre han sigut Inmaculada Puig, José Edo, Daniel Alabadi, Jaime Sanchis, Luis Miralles, Ramón Almenar, José Gil García, Angel Liebana i José Albacete, juntament amb el president de l’associació Gonzalo Mateu.

Deixa’t portar per la màgia del Nadal, i no et perdes l’oportunitat de visitar aquest pessebre de dilluns a dissabte de 10.00 hores a 21.00 hores, i diumenges i festius d’11.00 hores a 21.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − un =