caixa popular

Ja obertes les matricules per al curs 2017/18 en el Centre de Formació Les Sitges

Ja obertes les matricules per al curs 2017/18 en el Centre de Formació Les Sitges
14/06/2017 -

El Centre de Formació Les Sitges ha llançat ja la seua oferta de tallers per al curs 2017/2018. Una oferta en la qual es va a donar l’oportunitat a més de 1.000 veïnes i veïns de Burjassot de ser part d’un dels tallers del programa d’enguany.

Benestar, Arts Plàstiques, Idiomes, Arts Escèniques i Música, Escacs i Noves Tecnologies són les àrees en les quals enguany ha dividit els tallers el Centre de Formació. Àrees que contemplen tallers de guitarra clàssica, informàtica per a xiquets, monogràfics de wordpress o d’internet adaptat, pilates, ioga per a l’esquena o per a bebès, anglès i valencià, teatre, sevillanes o batucada, sense oblidar la dansa clàssica, la fotografia, la ceràmica i terrisseria i el dibuix i la pintura.

Tots aquests tallers i molts més, amb un ampli ventall d’horaris perquè s’adapten a les necessitats dels ciutadans de Burjassot, són els que va a oferir el Centre de Formació Les Sitges començant les matrícules dels mateixos. Les persones interessades a apuntar-se a qualsevol dels cursos poden fer-ho a través de la seu electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net, o bé de manera presencial en el Servei d’Info de la Casa de Cultura. En aquest segon cas, és necessari sol·licitar cita prèvia, a través de la mateixa seu electrònica.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris