caixa popular

Ja n'hi ha prou Senyor Montoro

Este cap de setmana hem tornat a viure una nova agressió verbal a tots els valencians i les valencianes. El Ministre Montoro ha dit que els governants valencians només saben plorar pel finançament. Sens dubte, és intolerable que un Ministre que concedeix el FLA d’una forma arbitrària vinga a la nostra terra per a només burlar-se del nostre autogovern. És de tot punt inadmissible que un President del Govern d’Espanya o un Ministre d’Hisenda vinguen a una Comunitat a reunir-se només amb els representants de l’oposició perquè són del seu mateix color polític i no amb els representants del nostre govern triats pels valencians i les valencianes en unes eleccions democràtiques.

El Senyor Montoro castiga la nostra terra de forma indiscriminada tot i la gestió més eficient i per descomptat, que en estos moments el Govern del Botànic no furta, una gran diferència i molt significativa. La reivindicació del finançament és històrica al nostre territori però també ho és reclamar un tracte digne per al nostre poble perquè senyor Montoro ja n’hi ha prou d’insults. Els valencians i les valencianes no som ciutadans de segona, reclamen el que es pertoca i el Govern central ha d’actuar amb lleialtat democràtica.

La democràcia està per a respectar-la i el FLA no ha de ser un as en la màniga d’un ministre per a concedir-lo de manera arbitrària als governs autonòmics del mateix color polític i ofegar de manera sistemàtica i constant els governs de diferent color polític. S’han de respectar les decisions de la ciutadania i actuar amb exemplaritat.

El Poble valencià es mereix un tracte digne. No plorarem, ni pararem fins a reclamar d’una vegada per totes el finançament digne per a mantenir els serveis socials, per a prosperar com a societat i per descomptat, per a un País Valencià que no és de segones. Ja n’hi ha prou Senyor Montoro.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + tres =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris