25n
25N
25N

Torna la llum i el color als diferents carrers il·luminats

L’encès del Concurs de Carrers Il·luminades tindrà lloc divendres que ve 10 de març

Torna la llum i el color als diferents carrers il·luminats

València fa olor de falles. Ahir, les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Parell, van donar el tret d’eixida a les festes josefines amb la Crida des de les Torres de Serrano. Un exercici especial, marcat per la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Un exercici en què moltes innovadores coses estan ocorrent. Exemple d’açò, va ser la mascletà vertical del passat dissabte o la Crida que va tenir lloc amb motiu de l’anunci de la Unesco. No obstant això, altres tradicions es mantenen donant llum i color als carrers de valència.

El concurs de Carrers Il·luminades és un altre dels grans atractius nocturns de València. Les diferents comissions que entren en la pugna per alçar-se amb el primer premi de les dues categories ja han començat a muntar les llums perquè el pròxim 10 de març tot estiga llest per a l’encés. Dues categories existeixen dins d’este concurs. L’A, en la qual entren les comissions que destinen més d’11.000 euros en la il·luminació decorativa, i la B en la qual les comissions es gasten fins a 11.000 euros.

Sueca-Literat Azorín, Cuba-Literat Azorín i Cuba-Puerto Rico són en el barri de Russafa les falles amb més solera quant a il·luminació, en la mateixa pugna entra també la Falla Avinguda Malva-rosa-A. Pons -Cavite. Per la seua banda, en la categoria B les comissions que cerquen la glòria són Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, Carrera Malilla – Illa Cabrera, Falla Mestre Gozalbo – Comte d’Altea, Cadis – Els Centelles i Bisbe Amigó – Conca.

Divendres que ve 10 de març la nit fallera té el seu punt de partida en la zona de Falla Avinguda Malva-rosa-A.Ponz-Cavite, ja que a les 20.00 hores es desvelarà el secret de les seues llums. Una vegada contemplat el primer dels espectacles lluminosos, es pot posar rumb al barri de Russafa on la segona comissió a donar color a la nit fallera serà Cuba-Puerto Rico a les 20.30 hores, la Falla Sueca-Literat Azorín farà els honors al voltant de les 21.00 hores. I, Mitja hora més tard, 21.30 hores, serà la veïna Cuba-Literat Azorín la que il·lumine la nit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − un =