25n
25N
25N

Ix a informació pública la modificació del Pla Especial del Nou Campus de Tarongers, que permetrà tancar-lo

Sarrià: “No hi haurà restriccions a la mobilitat, perquè el recinte universitari estarà obert durant el dia”

Ix a informació pública la modificació del Pla Especial del Nou Campus de Tarongers, que permetrà tancar-lo
13/11/2016 -

La Comissió de Desenvolupament Urbà i Habitatge aprovarà el dilluns sotmetre a informació pública el Pla Especial del Nou Campus de Tarongers, que permetrà la regularització de les diferents qualificacions de sòl i principalment permetrà posar una tanca al voltant de les instal·lacions.

Així ho ha anunciat este divendres el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, que ha recordat que este document, que s’exposa al públic durant 45 dies, obeïx a una petició de la Universitat de València per a garantir la seguretat en les seues instal·lacions i dotar el recinte universitari d’un sentit d’unitat espacial del campus universitari, que fins a la data es mantenia com a unitats aïllades i espais inconnexos.

La Junta de Govern Local del passat 30 de setembre va emetre informe favorable sobre l’avaluació ambiental i territorial estratègica. Esta modificació puntual del planejament suposa un canvi de qualificació de vials, que es qualificarien com a sistema general educatiu (GEC) amb la intenció de la Universitat de fer-hi una tanca que deixaria estos vials interiors al recinte.

A més la parcel·la escolar de l’IES Ramon Llull i els vials annexos passen a ser sòl urbà, ja que en el PGOU es van grafiar en el seu moment com a sòl urbanitzable.

“La tanca no suposarà cap restricció a la mobilitat de les persones”, ha assegurat Sarrià, “ja que el recinte estarà obert durant el dia, i s’evitarà que de nit, quan les instal·lacions es queden sense ús, puguen produir-se danys en els espais públics, jardins o edificis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =