25n
25N
25N

L'IVO rebrà 161.340.000 euros per al tractament dels pacients oncològics

L’acord entre la Conselleria i l’IVO és de tres anys prorrogables

L'IVO rebrà 161.340.000 euros per al tractament dels pacients oncològics
03/11/2017 -

Ja s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l’acord subscrit entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l’Institut Valenciana d’Oncologia (IVO). Així, durant els pròxims tres anys, la Conselleria abonarà a l’IVO un total de 161.340.000 euros per a atendre als pacients amb càncer que siguen remesos des dels diferents departaments de salut de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, l’acord contempla l’assistència integral sanitària dels pacients en totes o qualsevol de les seues fases, des de la confirmació diagnòstica fins al final de l’assistència.

Les modalitats comprenen la confirmació diagnòstica a partir de la sospita detectada per qualsevol departament de salut, el tractament oncològic hospitalari i ambulatori i el seguiment fins a completar el pla de tractament individualitzat, fins a un màxim de cinc anys des que finalitze el tractament actiu de tumor primari. Transcorreguts els cinc anys, el seguiment es realitzarà en el departament de salut d’origen.

Per la seua banda, l’IVO posarà a la disposició dels pacients, que siguen remesos des dels departaments públics de salut, dotze cirurgians generals i de l’aparell digestiu, deu metges oncològics i deu anestesistes, fins a un total de 103 professionals sanitaris. Així mateix, també disposarà de 80 locals de consultes externes, vuit quiròfans, maquinària especialitzada tant per al tractament oncològic, com per al seu diagnòstic i 37 llocs d’hospital de dia.

Finalment, en l’acord també s’estipula que la seua vigència, que de moment és de tres anys, podrà prorrogar-se de forma successiva, així com que des de la Conselleria es podrà requerir a l’entitat un reajustament a l’alça o a la baixa dels recursos disponibles, en funció de l’augment o la disminució de la demanda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − quinze =