25n
Orgull
Orgull

L'IVC presenta en la Filmoteca d'Estiu el llargmetratge valencià 'El desenterre' de Nacho Ruipérez

‘El desentierro’ va obtindre el premi a la millor pel·lícula en els Premis Valencians de l’Audiovisual

L'IVC presenta en la Filmoteca d'Estiu el llargmetratge valencià 'El desenterre' de Nacho Ruipérez
29/08/2019 -

La Filmoteca d’Estiu projecta el divendres 30 d’agost ‘El desenterre’ (2018) de Nacho Ruipérez. La pel·lícula es podrà veure també el dissabte 31 d’agost.

Guanyadora de sis guardons en els Premis Valencians de l’Audiovisual, entre aquests el premi a la millor pel·lícula. ‘El desenterre’ és un thriller d’acció ambientat a València i l’Albufera que ha obtingut notables crítiques per part de la premsa especialitzada.

Protagonitzada per Leonardo Sbaraglia, Michel Noher, Jan Cornet, Francesc Garrido, Jelena Jovanoa i Ana Torrent, la pel·lícula conta la història de la investigació d’un crim del passat: la sobtada aparició d’una dóna d’origen albanés en un poble costaner de Llevant provoca que Jordi (Michel Noher) decidisca investigar el passat de so pare, Pau (Leonardo Sbaraglia), desaparegut fa vint anys i a qui tothom dóna per mort. Nouvingut d’Argentina, Jordi assistirà en soterrar d’un polític. En el funeral, la misteriosa Vera (Jelena Jovanoa) li donarà indicis que coneix la veritat sobre la història soterrada de la seua família.

La Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai per les projeccions, i a la col·laboració de Cervesa Túria.

La Filmoteca de València manté l’oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d’agost amb la Filmoteca d’Estiu i les projeccions que ofereix a l’aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d’Estiu són els mateixos que es segueixen la resta de l’any a la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu tenen lloc de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 5 =