25n
25N
25N

L'IVC presenta en la Filmoteca l'oferta de cintes valencianes del Circuit Cultural Valencià

L'IVC presenta en la Filmoteca l'oferta de cintes valencianes del Circuit Cultural Valencià
29/10/2019 -

L‘Institut Valencià de Cultura (IVC) ha presentat en La Filmoteca l’oferta audiovisual per al Circuit Cultural Valencià dins de les activitats de la Mostra de València, en una trobada que reunirà els programadors del Circuit Cultural Valencià “amb la finalitat de conéixer l’oferta de pel·lícules que ofereixen els productors de l’audiovisual valencià”.

Aquesta és la tercera edició d’aquestes jornades de presentació de llargmetratges valencians dirigida a programadors culturals de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu que coneguen de primera mà l’oferta audiovisual del Circuit Comunitat Valenciana per a 2019-2020, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Els llargmetratges que s’inclouen en aquesta fase són pel·lícules documentals i de ficció que han obtingut ajuda a la producció audiovisual en les convocatòries del 2016 i el 2017. En total, són 23 títols entre les dos categories.

Entre les pel·lícules seleccionades figuren els documentals ‘Cabanyal, any zero’, de Frédérique Pressmann; ‘Danzantes’, de Juan Vicente Chuliá; ‘El barman de las estrellas’, d’Eva Vizcarra; ‘El cuarto reino. El reino de los plásticos’, d’Adán Aliaga i Àlex Lora; ‘En busca del Oscar’, d’Octavio Guerra; ‘Equilibri’, de Batiste Miguel; ‘Josep Renau. L’art en perill’, d’Eva Vizcarra i Rafa Casañ, i ‘L’últim aviador’, de Francesc Betriu.

També figuren ‘La fruita daurada’, de José A. Guerrero; ‘La vida salvatge’, de Miguel Llorens; ‘Ministrils, viatgers del temps a través de la música’, de Gabriel Serrano i Rafa Piqueras; ‘Picades contra el vidre’, de Pepe Andreu i Rafa Molés; ‘Pinazo, de la ignorància en l’art’, d’Ignacio Estrela; ‘Segrelles, il·lustrador universal’, d’Ignacio Estrela; ‘The Cut (Saliunde)’, de Maria Andrés i Ernest J. Sorrentino, i ‘Resistencia Trans’, de Claudia Reig Valera.

En l’apartat de llargmetratges de ficció es presenten ‘Amor en polvo’, de Suso Imbernón i Juanjo Moscardó; ‘Assemblea’, d’Álex Montoya; ‘Buñuel y el laberinto de las tortugas’, de Salvador Simó; ‘Matar al Rey’, de Vicent Monsonís; ‘Molinos de viento’, d’Ana Vitòria Pérez; ‘Una dona amb unes ales tremendes’, de Pedro P. Rosado, i ‘Vivir dos veces’, de María Ripoll.

Durant la jornada, els representants de cada pel·lícula disposen de cinc minuts, dels quals un màxim de dos són per a projectar el tráiler i el temps restant per a exposar els continguts que vullguen destacar.

Als programadors se’ls facilita una llista amb una fitxa tècnica breu de cada pel·lícula i el contacte de la productora. A les productores se’ls facilita una llista amb els programadors assistents i el seu contacte.

Un any més, l’IVC ofereix als programadors del Circuit una activitat consistent en la projecció de pel·lícules conservades, recuperades i restaurades en l’arxiu de la Filmoteca.

Les imatges pertanyen a filmacions tant documentals com de ficció, així com filmacions ‘amateur’ de caràcter domèstic de valor sociològic elevat. Les projeccions inclouen un col·loqui amb el públic assistent amb especialistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

caixaontinyent
paterna