25n
25N
25N

L'IVC organitza el concurs de fotografia 'Fotos per a un confinament'

L'IVC organitza el concurs de fotografia 'Fotos per a un confinament'
04/05/2020 -

L’Institut Valencià de Cultura ha organitzat un concurs de fotografia amb el títol ‘Fotos per a un confinament’. L’objectiu és acostar-se a les cases de tota la ciutadania per a poder veure com està vivint el confinament i que el públic puga compartir el seu entorn i la seua manera de percebre’l. Així podran mostrar la casa, el barri o com ho porten els més menuts i menudes.

El concurs té tres temàtiques diferents. Els i les concursants poden triar entre les categories #somfamília, #sombarri i #sommenuts. S’ha de pujar la foto i indicar la temàtica triada.

En #somfamilia volem saber com es viu el confinament explicat amb una imatge. Tot sol? En parella? Amb més família? Amb gos?

En #sombarri volem que els i les participants miren a l’exterior. Que es veu des de la finestra? Què passa al teu barri en aquesta primavera excepcional? Una imatge ho pot contar tot.

Per últim, #sommenuts està adreçat als més menuts de la casa, que també poden participar-hi. El públic de 0 a 12 anys pot enviar els seus dibuixos, mostrar el seu espai de joc, els deures de l’escola, què fan cada dia, què troben a faltar, tot això a través de la fotografia.

Els i les participants podran guanyar abonaments per al primer trimestre de la temporada 2020-21 del Teatre Arniches. Perquè tornarem, perquè no cancel·lem la cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 17 =

caixaontinyent
paterna