25n
25N
25N

L’Institut Valencià de Cultura s’obri a la presentació de propostes per a la programació de Sagunt a Escena

Aquesta edició compta amb una nova direcció artística de la mà d’Inma Expósito

L’Institut Valencià de Cultura s’obri a la presentació de propostes per a la programació de Sagunt a Escena
01/04/2021 -

L’Institut Valencià de Cultura obri el termini per a la presentació de propostes per a la programació d’espectacles en el festival Sagunt a Escena, que se celebrarà previsiblement entre el mes d’agost i principi de setembre.

Sagunt a Escena enguany estrena una nova direcció artística en la persona d’Inma Expósito, guanyadora del concurs convocat amb aquest fi per l’IVC.

La iniciativa que hui presentem està oberta a qualsevol companyia professional valenciana, estatal o internacional que tinga un espectacle susceptible de programar-se en el festival, tot tenint en compte tant les característiques específiques de l’espectacle com les dates de celebració del festival, i poden ser ofertes tant per a l’escenari del Teatre Romà com per als altres diversos espais tant de sala com de carrer.

La fórmula per a presentar els espectacles per part de les companyies interessades serà mitjançant un qüestionari al qual es pot accedir des d’ací.

El termini per a la presentació de les ofertes romandrà obert fins al 15 d’abril. A partir d’aquestes ofertes es confeccionarà la programació del festival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

museo prehistoria