25n
25N
25N

L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària amplia les bosses de les categories de cuidador/a, infermer/a i cuiner/

Les persones interessades hauran d’emplenar la sol·licitud a través del portal del IVASS

L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària amplia les bosses de les categories de cuidador/a, infermer/a i cuiner/
17/11/2020 -

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat la convocatòria d’ampliació de la borsa d’ocupació temporal per a les categories de cuidador/a, infermer/a i cuiner/a de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS). Les persones interessades a inscriure’s a l’ampliació d’aquesta bossa hauran d’emplenar la sol·licitud a través del portal.

Per a això, hauran d’emplenar els següents annexos. L’Annex I de la Sol·licitud d’inscripció, l’Annex II de la Fulla d’autobaremació i l’Annex III de declaració responsable de l’aptitud mèdica, declaració responsable de no estar incurs en expedient, i declaració responsable de veracitat de la documentació aportada.

Respecte a l’Annex II, hauran de puntuar-se mitjançant la fulla d’autobaremació de conformitat al barem establit en l’article 14 de la Resolució de 20 de març de 2017, del director general de l’Institut Valencià d’Atenció Social i Sanitària (DOGV 8008, 27.03.2017), constituint l’autobarem i declaració responsable de les dades emplenades.

Les persones interessades hauran de registrar i presentar aquesta documentació (Annex I, II i III) de manera telemàtica en el següent enllaç: https://www.ivass.gva.es/registro_bolsas.html. La sol·licitud es podrà signar mitjançant signatura escanejada (prèvia impressió de la sol·licitud i rúbrica manual) o signatura electrònica.

El termini de presentació de sol·licituds a l’ampliació de la borsa d’infermer/a, cuidador/a i cuiner/a és de cinc dies hàbils a partir del següent de la publicació de la convocatòria en el DOGV. S’inicia aquest dimecres, dia 18, i finalitzarà dimarts que ve, dia 24, tots dos inclusivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − deu =