25n
Orgull
Orgull

El Ivaspe torna a la presencialitat a l'octubre amb 72 activitats de formació per als cossos de seguretat

El Ivaspe torna a la presencialitat a l'octubre amb 72 activitats de formació per als cossos de seguretat
07/07/2021 -

L’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe) acollirà a partir d’octubre més de setanta activitats formatives entre cursos, diplomes i seminaris dirigits als cossos de policies locals i de la Generalitat. El nou curs, que reprendrà l’activitat presencial, compta amb nous cursos sobre prostitució, delictes d’odi i detecció de conflictes entre menors en les xarxes socials.

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ha presentat aquest dimecres a la Comissió de Coordinació de Policies Locals el pla de formació organitzat per l’Ivaspe per al període 2021- 2022 que contempla una oferta de 72 activitats formatives amb 2.520 places en total.

Entre les novetats d’aquesta programació, l’Ivaspe impartirà un curs sobre Prostitució a més d’un diploma i un seminari que versaran sobre la millora de les intervencions policials en situacions de violència masclista.

Entre els diplomes especialitzats, destaca el d’intervenció policial i social amb menors. En aquest cas, s’incorpora la detecció i resposta davant el ciberassetjament i altres riscos relacionats amb les xarxes socials en el programa de formació de l’Agent Tutor.

Una altra de les línies formatives noves del pròxim curs és l’actuació policial en el cas dels delictes d’odi que s’abordaren des de dos enfocaments complementaris, les estratègies de prevenció i la realització de protocols d’actuació amb referència especial a les persones LGTBI.

L’oferta formativa de l’Ivaspe s’estructura en 48 cursos organitzats en cinc àrees temàtiques (Jurídica i policia judicial, Administrativa i de trànsit, Tàctica policial, Psicologia i comunicació social i Emergències); nou diplomes de formació especialitzada; deu cursos de competència genèrica i cinc jornades o seminaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + sis =