25n
25N
25N

Iván Ferreiro presentarà demà el seu nou disc en Fnac San Agustín

Iván Ferreiro presentarà demà el seu nou disc en Fnac San Agustín

Iván Ferreiro va llançar la setmana passada el seu últim treball, titulat Casa, el seu sisé disc en solitari i una idea que va nàixer després de tornar a Gondomar en 2014 i la seua intenció de passar un any sabàtic. Amb això, les seues intencions van desembocar en un nou colp de creativitat.

En algun moment el multifacètic cantant va considerar que els seus plans havien pres un gir i es va posar a la feina per a fer les cançons d’este nou àlbum, fundades en el món quotidià, la realitat, la llibertat i la solitud.Iván Ferreiro Casa

El compositor espanyol, consagrat en la indústria pop rock en castellà i en l’escena indie, va editar el seu últim disc fa tres anys, Val Miñor-Madrid. Historia y cronología del mundo, amb senyales al cinema, la física del bosó de Higgs i la cultura popular. En esta ocasió, Casa conté cançons dedicades a Raphael i Sergio Dalma, la qual cosa demostra l’univers d’influències del cantautor.

Després d’una gira de signatures per Madrid, Vigo i Barcelona, Iván Ferreiro es presentarà en la Fnac San Agustín de València per a signar el seu nou disc i oferir un showcase previ als 100 primers compradors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =