25n
25N
25N

L'IVAM donarà la benvinguda al 2020 amb el primer anunci de l'any en À Punt

L'IVAM donarà la benvinguda al 2020 amb el primer anunci de l'any en À Punt
30/12/2019 -

Un espot de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) serà el primer anunci de l’any 2020 en la radiotelevisió pública valenciana À Punt. Després de la retransmissió en directe de les campanades, l’audiència de la cadena descobrirà el nou anunci que ha creat l’IVAM amb el ‘claim’ ‘Vine a l’IVAM’. La campanya del museu, produïda per l’empresa valenciana Masterclip, està dirigida al conjunt de la ciutadania per a promoure les exposicions i activitats futures del museu, que ha celebrat amb gran èxit d’assistència els seus 30 anys d’història.

L’espot mostra de manera artística, conceptual i dinàmica les diferents galeries i espais del museu amb una ballarina com a protagonista, i posa l’accent en la interrelació de les arts. L’anunci també ressalta que l’IVAM, inaugurat en 1989, és el primer museu d’art modern d’Espanya i que després de 30 anys segueix “més viu que mai”.

Aquest anunci marcarà l’inici de la programació de l’IVAM per a l’any 2020, que arranca amb noves exposicions que abasten des de l’imaginari orientalista del segle XIX amb obres de Goya, Picasso, Sorolla i Benlliure; una mostra reivindicativa sobre la contracultura valenciana o un projecte sobre la sexualitat i la cultura visual a l’Europa d’entreguerres. Aquestes mostres conformaran una temporada transversal i oberta als llenguatges visuals i a les més diverses disciplines.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =