25n
Orgull
Orgull

L'IVAJ publica un total de 21 bones pràctiques en matèria de joventut en el seu canal de YouTube

L'IVAJ publica un total de 21 bones pràctiques en matèria de joventut en el seu canal de YouTube
19/11/2020 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha publicat a través del seu canal en YouTube un total de 21 bones pràctiques gravades en vídeo i desenvolupades per municipis i mancomunitats de la Comunitat, en el context d’Infòrum 2020, la trobada de professionals de joventut que es desenvolupa telemàticament.

El director de l’IVAJ, Jesús Martí, ha volgut destacar “el treball que es desenvolupa en joventut, a nivell local i ha qualificat el seu caràcter d’essencial’, encara que en algunes ocasions no s’aprecia prou”.

En aquest sentit, ha subratllat la necessitat que “tots els ajuntaments i mancomunitats s’unisquen a la Xarxa Jove per a configurar una estructura potent que acompanye i enfortisca a les persones joves, que en aquests moments és més important que mai, perquè ningú es quede enrere”.

Jesús Martí ha indicat que “Infòrum és una cita proactiva i sobretot un àmbit de formació, diàleg i participació dins de l’objectiu de la municipalització de les polítiques de Joventut”.

InFòrum 2020, la reunió anual de professionals i personal tècnic de joventut de la Comunitat Valenciana, es desenvolupa amb el títol ‘Oci educatiu i joves en temps de caos’.

Bones pràctiques

Del total de 21 contribucions de bones pràctiques, cinc vídeos corresponen a iniciatives d’educació en la participació, aportats per Borriana, Sant Vicent del Raspeig, Sota Segura i Bellreguard.

En informació juvenil han presentat activitats des de l’Alt Maestrat, els Ports, Onda, Manises, Picassent, Xàtiva i la Ribera Baixa.

Finalment, en Oci Educatiu estan les bones pràctiques d’Altea, Dénia, les Alqueríes, Ontinyent, el Pilar de la Foradada, Riba-roja de Túria, Vinaròs, la Pobla Llarga, Massanassa, l’Alt Maestrat i els Ports.

‘Píndoles informatives’

En Infòrum 2020 s’han presentat també les denominades ‘píndoles informatives’ amb informació concreta, en aquest cas en format de vídeos de dos minuts de durada sobre el programa de formació i activitats d’Eryica, l’agència europea d’assessorament i informació juvenil.

Així mateix, s’ha mostrat l’experiència Joves.lab de Joves.net, les principals novetats del programa ‘M’importa d’Educació en Valors’, el pla de formació de l’IVAJ i com posar en marxa un consell local de joventut, presentat pel Consell Valencià de la Joventut.

Tots els materials i sessions d’Infòrum 2020 es poden trobar en la plataforma de Xarxa Jove.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =