25n
25N
25N

L'IVAJ posa en marxa el programa de suport a la Xarxa Jove

L'IVAJ posa en marxa el programa de suport a la Xarxa Jove
05/03/2020 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha posat en marxa el contracte de suport a la Xarxa Jove per als anys 2020 i 2021, amb la incorporació de 17 professionals que treballaran en les 9 àrees en les quals es divideix la Xarxa Jove: ‘Castelló nord’, ‘Castelló Sud’, ‘València Oest’, ‘Comarques Centrals’, ‘Les Riberes i La Safor’, ‘L’Horta i Camp de Morvedre’, ‘L’Alcoià, El Comptat i L’Alacantí’, ‘Vinalopó-Segura’ i ‘Les Marines’.

L’import pressupostat per a aquests dos anys és d’1.808.878 euros. En 2020 es destinaran 764.595 euros, la qual cosa permetrà finançar tres línies de suport: de treball directe en el territori, comunicació i assessorament a municipis i mancomunitats en el desenvolupament de les activitats de promoció previstes en les resolucions de concessió de les línies nominatives de subvenció de l’IVAJ a entitats locals.

L’equip de suport a l’IVAJ per a la gestió de Xarxa Jove participa aquests dies en tres sessions de formació per a aconseguir la màxima coordinació i eficàcia en les seues accions al servei de la població jove.

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que el programa de suport a la Xarxa Jove genera un mecanisme per a informar directament els i les joves que no tinguen accés a serveis d’informació juvenil, sobre recursos, serveis, activitats, convocatòries i, a més, afavoreix l’assessorament a municipis i mancomunitats.

Coordinació en matèria juvenil

La Xarxa Jove la componen la Generalitat, tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana i les entitats locals que tinguen entre els seus objectius la intervenció en joventut.

Les seues activitats són la coordinació, en l’àmbit municipal, de totes les actuacions descentralitzades de les diferents administracions i conselleries així com la coordinació amb totes les entitats que participen en les polítiques municipals d’intervenció amb joves i el treball coordinat intermunicipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − cinc =

bombers
CCCC
Valencia activa