25n
25N
25N

L'IVAJ ofereix 13.351 places en les modalitats 'Viu l'Estiu' i 'Viu l'Hivern'

L'IVAJ ofereix 13.351 places en les modalitats 'Viu l'Estiu' i 'Viu l'Hivern'
11/12/2019 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de ‘Viu l’Estiu’ i ‘Viu l’Hivern’ en albergs i campaments juvenils per a 2020 i 2021, d’acord amb les bases publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La modalitat ‘Viu l’Estiu’ en albergs i campaments de l’IVAJ ofereix estades des de l’1 de juny al 6 de setembre de 2020 i la modalitat ‘Viu l’Hivern’ s’ofereix del 7 de setembre de 2020 al 31 de maig de 2021.

La convocatòria d’oferta concertada 2020-2021, amb més de 13.300 places, afavoreix l’ús de les instal·lacions a grups d’un mínim de 15 persones d’associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades així com a grups de joves que organitzen activitats d’oci educatiu.

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que s’ha desestacionalitzat l’oferta en albergs i campaments juvenils per a atendre la creixent demanda i afavorir la realització d’activitats d’oci educatiu durant tot l’any.

Martí s’ha referit també al programa Albergs+ de l’IVAJ que treballa en la millora de les instal·lacions en tres adreces: sostenibilitat, quilòmetre 0 i accessibilitat.

Un total de 13.351 places es distribueixen en les instal·lacions juvenils de la Comunitat Valenciana que participen en aquesta convocatòria d’oferta concertada. Els campaments de Navalón i Jaume I (Alcossebre) ofereixen un total de 9.846 places, mentre que els albergs Argentina, a Benicàssim; Sant Crist de la Mar, a Benicarló; l’alberg de Biar; La Florida, a Alacant; La Marina, a Teulada-Moraira; Mare de Déu del Lledó, a Castelló; i Mar i Vent, a Piles, posen a disposició un total de 3.505 places.

En Viu l’Estiu 2019 un total de 75 entitats han desenvolupat un programa d’oci educatiu en les instal·lacions juvenils de l’IVAJ. Desde col·legis, instituts, associacions juvenils, d’interés social, culturals grups scouts, i societats musicals.

També han organitzat activitats els ajuntaments d’Aielo de Malferit, Benetússer, Benifaió, Borriana, Canals, Càrcer, Mislata, Ontinyent, Pilar de la Horadada, Riba-roja del Túria, Silla i Villanueva de Castellón així com Humanes de la Comunitat de Madrid.

En els albergs s’ofereix allotjament en habitacions compartides (amb llençols), parament de menjador col·lectiu, servei d’alimentació en pensió completa, servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina i en els períodes en els quals estiga oberta i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

En els campaments els serveis són allotjament en cabanyes, refugi o botiga pròpia (matalassos i material divers d’acampada), així com parament de menjador col·lectiu, servei d’alimentació en pensió completa, en funció del període així com assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

SOL·LICITUDS I TERMINIS

A partir d’aquest dimecres 11 de desembre es podran presentar les sol·licituds per a qualsevol de les modalitats en el registre electrònic de l’IVAJ.

S’obriran dos terminis de presentació per a ‘Viu l’Estiu’: un primer termini en el qual només s’accepta una sol·licitud per entitat fins al 7 de gener i un segon a partir del 8 de gener. Les places de ‘Viu l’Hivern’ es poden sol·licitar, fins a tres per entitat, a partir d’aquest dijous i, segons disponibilitat, fins un mes abans de l’inici de l’activitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − un =

art en blanc