25n
25N
25N

L'IVAJ llança la campanya #7ManeresDEstimar per a posar en valor l'amor més enllà de les relacions de parella

Jesús Martí ha explicat que l’objectiu d’aquesta acció és parlar de l’amor “en el seu sentit més ampli, fugint dels tòpics”

L'IVAJ llança la campanya #7ManeresDEstimar per a posar en valor l'amor més enllà de les relacions de parella
08/02/2021 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), organisme dependent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha llançat la campanya per a xarxes socials 7 Maneres d’Estimar’, amb la qual busca “posar en valor l’amor en el sentit més ampli de la paraula, i mirant més enllà de les relacions de parella”.

Així ho ha explicat el director general de l’IVAJ, Jesús Martí, qui ha assenyalat que aquesta campanya, que es llança la mateixa setmana que en molts llocs se celebra Sant Valentí, cerca “fugir del tòpic de les relacions amoroses posant l’accent en aquest sentiment cap a múltiples aspectes de la vida que ens ajuden a millorar com a persones”.

Martí ha precisat que la campanya parla de l’amor a aspectes com les tradicions, la llengua, la diversitat, el voluntariat, l’experiència que ve representada per les persones majors, l’entorn i l’amistat, “aspectes tots ells que entronquen perfectament amb els valors sobre els quals treballa l’IVAJ”.

En aquest sentit, ha recordat que els aspectes que s’aborden en aquesta campanya tenen una relació molt estreta amb el programa ‘M’importa’, posat en marxa la passada legislatura, i que busca “fer visible a la gent jove implicada, amb ganes de fer coses per a canviar el món i al temps, compartir eines per a avançar en aqueix canvi”.

Valors com la solidaritat, l’empatia, la tolerància o els drets socials són alguns aspectes que vénen recollits en ‘M’importa’ i que emboliquen aquesta campanya amb la qual es vol aconseguir una major interacció amb la comunitat jove entorn a aquestes temàtiques que són de gran interés per a aquest col·lectiu.

Interacció amb la joventut

Un dels objectius d’aquesta campanya, segons ha assenyalat Martí, és continuar ampliant la interacció amb la gent jove i en aquest sentit s’ha decidit posar en marxa un perfil propi en la xarxa social de Spotify per a crear una llista de cançons relacionades amb l’amor en els seus 7 vessants.

A través d’aquest perfil es convidarà a les persones que segueixen a l’IVAJ a participar proposant les cançons que voldrien incloure en aqueixa llista, en les quals es pot trobar cançons com ‘Camals Mullats’ de la Gossa Grossa per a parlar sobre l’amor o ‘Just’ de Rozalen en referència a les persones majors. Una vegada es complete la llista, es compartirà amb la comunitat que segueix les xarxes de l’IVAJ.

‘7 Maneres d’Estimar’

La campanya parla dels diferents tipus d’amor que existeixen més enllà de l’amor de parella i que mou l’interés de les persones joves, com és la passió pel seu entorn, per allò que els envolta, des de la naturalesa fins a la ciutat o la població en la qual viu i que és present en el seu dia a dia.

Les tradicions exemplificades en una cosa tan valenciana com és ‘l’esmorzaret’, o l’amor a la diversitat, al voluntariat o la llengua valenciana, són uns altres dels aspectes que es recullen en la campanya, juntament amb la importància de l’amistat o l’amor a les persones majors.

El director general de l’IVAJ ha incidit en què amb aquesta acció el que es busca és evidenciar que l’amor va més enllà de les relacions de parella i en aquest marc destacar totes aquelles qüestions que desperten “l’interés i l’amor” de la joventut en el sentit més ampli del terme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 16 =