25n
25N
25N

L'IVAJ i la Fundació Horta Sud realitzaran un diagnòstic de la realitat associativa juvenil de la Comunitat

Es tracta d’una aposta pel moviment associatiu que s’incorporarà a l’Observatori Valencià de la Joventut

L'IVAJ i la Fundació Horta Sud realitzaran un diagnòstic de la realitat associativa juvenil de la Comunitat
25/01/2021 -

El director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha mantingut una trobada telemàtica amb el coordinador de la Fundació Horta Sud, Juliol Horta, per a abordar la col·laboració entre totes dues institucions, que es materialitzarà en un diagnòstic de la realitat associativa juvenil de la Comunitat Valenciana.

En la trobada han participat també la presidenta del Consell Valencià de la Joventut (CVJ), Cristina Martínez, i el responsable de l’Observatori Valencià de la Joventut, Adolfo Carnero Peó. Jesús Martí ha valorat l’experiència de 48 anys de la Fundació Horta Sud en l’enfortiment del moviment associatiu i que “ara traslladarem a l’àmbit juvenil”.

El director de l’IVAJ ha destacat la importància de l’associacionisme juvenil, tant en l’àmbit del voluntariat com de l’oci educatiu, i ha manifestat que “el diagnòstic permetrà afavorir la participació juvenil i augmentar el coneixement de la realitat valenciana en aquest àmbit”. Així mateix, ha recordat que les polítiques integrals de joventut tenen com a eix principal promoure l’associacionisme entre les persones joves i incrementar la participació juvenil, impulsar la vertebració de l’associacionisme en els àmbits territorial i sectorial, així com fixar estratègies i plans de suport.

La Fundació Horta Sud, mitjançant la Plataforma d’Avaluació de l’Impacte, mesurarà, amb dades objectives, l’impacte social i econòmic que el teixit associatiu juvenil aporta en la Comunitat Valenciana quant a persones associades, voluntàries, hores de dedicació, recursos econòmics, etc., al mateix temps que servirà per a visibilitzar i valorar a aquestes organitzacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 3 =