25n
Orgull
Orgull

L'IVAJ elabora un programa de sensibilització sobre drets humans per a joves

L'IVAJ elabora un programa de sensibilització sobre drets humans per a joves
27/07/2021 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) elabora un programa específic de sensibilització sobre drets humans, dirigit al col·lectiu juvenil, en col·laboració amb l’associació Entreiguals València, encarregada de la protecció integral i acolliment de defensors i defensores dels drets humans en 2021.

El director de l’IVAJ, Jesús Martí, s’ha reunit amb Laura Fonseca Peña, Luis Enrique Díaz Caicedo i Thais Aloma Ruiz Daza, que han lluitat per la defensa dels drets humans a Colòmbia i han sigut víctimes d’amenaces i persecucions per grups desconeguts. A la trobada ha assistit també Ángela Pedraza, de l’associació Entreiguals València.

Jesús Martí ha assenyalat “acostarem les vostres realitats, el vostre sofriment i la vostra lluita per tot el territori per a donar a conéixer aquests importants testimoniatges a la joventut”.

“Volem que la vostra presència en la Comunitat Valenciana servisca també per a enfortir la lluita per la defensa dels drets humans”, ha explicat.

L’associació Entreiguals València és una entitat que promou l’acolliment, acompanyament, formació, creació de xarxes de solidaritat, seguiment al retorn i difusió de drets.

L’IVAJ dóna suport a aquest programa internacional, la finalitat del qual és oferir un entorn segur a persones defensores de drets humans que veuen amenaçada la seua vida i la seua integritat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + setze =