25n
Orgull
Orgull

L'IVAJ detalla l'adjudicació de les 56 places en residències juvenils per a ajudar l'allotjament

Es tracta de places en La Florida, a Alacant, en Sant Crist del Mar, a Benicarló, i en la residència Mare de Déu, del Lledó a Castelló

L'IVAJ detalla l'adjudicació de les 56 places en residències juvenils per a ajudar l'allotjament
28/08/2019 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha adjudicat un total de 56 places en les residències juvenils de l’IVAJ per al curs 2019-2020. La relació de persones beneficiàries ha sigut publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i en la web de l’IVAJ.

La Residència Juvenil Universitària La Florida d’Alacant ha adjudicat un total de 16 places, totes elles en habitacions individuals; la Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó de Castelló ha cobert les 36 places disponibles i la Residència Sant Crist del Mar de Benicarló ha adjudicat 6 places.

Les places corresponen a joves amb edats compreses entre els 14 i 30 anys, tots dos inclosos, i tenen com a objectiu afavorir les possibilitats d’allotjament i manutenció dels qui, per raó d’estudis o per a dur a terme activitats esportives, culturals o similar, han de desplaçar-se fora del seu domicili habitual.

Les persones beneficiàries cursen estudis conduents a títols oficials impartits per les universitats de la Comunitat Valenciana, cicles formatius o ensenyaments artístics, ensenyament secundari, batxillerat o estudis universitaris, així com estudiants estrangers que participen en accions de programes europeus o uns altres de cooperació internacional i joves que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o similar.

El programa de residències juvenils de l’IVAJ inclou allotjament i pensió alimentària completa: desdejuni, menjar i sopar. L’allotjament es realitza d’acord amb les condicions particulars de cada residència. A més, les places obtingudes es podran estendre fins a la finalització dels estudis oficials.

Una vegada adjudicades aquestes places, les inscripcions romanen obertes en les vacants de les residències d’Alacant i Benicarló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =