25n
25N
25N

L'IVAJ obri la plataforma d'oci educatiu #IVAJDesdeCasa

L'IVAJ obri la plataforma d'oci educatiu #IVAJDesdeCasa
01/04/2020 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), a través dels seus perfils en xarxes socials i d’una plataforma, ha iniciat una sèrie de propostes per a joves sota l’etiqueta #IVAJdesdecasa, en les quals es convida a les persones joves a seguir connectades amb activitats d’oci educatiu.

La primera proposta és una formació educativa, artística i lúdica que fomenta l’educació per a la participació, el feminisme i la interculturalitat, per a facilitar la interacció d’una manera positiva a través de les xarxes socials.

La iniciativa pretén teixir xarxes de comunicació positiva i de pensament proactiu entre la joventut, incloent-hi xarxes de solidaritat per a afavorir la participació social i l’educació en valors a través de la xarxa.

El director de l’IVAJ, Jesús Martí, ha indicat que es tracta de “construir espais educatius online amb contingut lúdic i motivador durant la crisi de la Covid-19, i, sobretot, generar una oferta atractiva perquè la gent jove no vulga eixir de casa”.

En la plataforma s’incorporaran referents amb contingut educatiu i valors a través de tres línies temàtiques al llarg de tres setmanes. La primera setmana s’abordarà la participació, en la segona el feminisme i en la tercera la interculturalitat.

L’oferta es realitzarà diàriament i amb continuïtat. També s’han llançat concursos de ‘memes ‘#aramems; de fotografia #arafotografia, de monòlegs #aracomedia, de relat breu #llaura mirades i concurs de Youtubers #arayoutubers.

També està programada la realització de vídeos de personatges estereotipats que formen part de la ‘quarantena’- com a gent que havia avisat de tot, hiperculturalistes o conspiranoics, i la realització de la primera websèrie valenciana de vídeo vertical multilingüe, adaptada a Instagram i Tik-Tok.

Diàriament, a través de les xarxes GVA IVAJ, es podrà participar en reptes educatius a través d’estratègies artístiques com a fotografia, audiovisuals i microrelats o la promoció de referents juvenils amb programació de directes de testimoniatges, accions i actuacions. També s’inclouran concursos i propostes innovadores per a participar des de casa.

En aquesta línia s’aniran incorporant propostes de professionals de joventut de tot el territori, a través de la Xarxa Jove.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =