25n
25N
25N

IVACE Internacional i InnDEA organitzaran una missió estudie al Web Summit de Lisboa

IVACE Internacional i InnDEA organitzaran una missió estudie al Web Summit de Lisboa
02/08/2016 -

IVACE Internacional i InnDEA València celebraran una missió estudi a Lisboa amb motiu de la celebració del Congrés Web Summit, del 7 al 10 de novembre.

Aquesta acció va dirigida a ‘startups’ de base tecnològica de la Comunitat Valenciana que compten amb solucions pròpies de programari o maquinari -fins i tot robòtica- que ja s’estiguen comercialitzant (és a dir, que hagen superat l’etapa inicial de definició del concepte/projecte).

El Congrés Web Summit és l’esdeveniment europeu de referència per a les ‘startups’ tecnològiques i un dels més importants a nivell mundial. Després de cinc anys celebrant-se a Dublín (en els quals va passar de 400 assistents en la seua primera edició en 2010, a 42.000 en 2015), es trasllada a Lisboa per a la seua edició de 2016. Les previsions apunten al fet que assistiran més de 50.000 assistents de 20.000 empreses de més de 150 països.

Ponents de renom mundial, inversors, mitjans internacionals i les startups més prometedores es donaran cita en aquest esdeveniment. L’objectiu principal d’aquesta missió és facilitar l’oportunitat a les startups de la Comunitat Valenciana amb un enfocament marcadament tecnològic d’assistir al Congrés per a conèixer l’estat de la competència, possibilitats d’inversió, captació de talent, expansió comercial i internacionalització.

Les empreses interessades tenen fins al 9 de setembre per a inscriure’s.

Web Summit

Web Summit se celebra anualment des de 2010. El tema del congrés se centra en la tecnologia en Internet. Entre el públic assistent podem trobar empreses tecnològiques d’èxit fins a startups incipients, a més dels grups d’inversió mes importants d’aquest sector.

Durant els primers cinc anys, l’esdeveniment ha tingut lloc a Dublín, i enguany es trasllada a Lisboa, que ho acollirà els pròxims tres anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 18 =