25n
Orgull
Orgull

IVACE Internacional convoca 100 beques d'especialització en internacionalització tant per a universitaris com per a Formació Professional

IVACE Internacional convoca 100 beques d'especialització en internacionalització tant per a universitaris com per a Formació Professional
29/11/2016 -

IVACE Internacional ha publicat les convocatòries de beques d’especialització en internacionalització dirigides a joves aturats menors de 30 anys: IVACE E+E, Exportació i Ocupació i IVACE Exterior.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat “la voluntat d’IVACE de formar recursos humans en una matèria que actualment és una garantia per a la inserció laboral. A més de formar els joves, contribuïm al fet que existisca a la Comunitat recursos humans especialitzats que contribueixen i faciliten la internacionalització de l’empresa després de la seua incorporació en la mateixa”.

“Hem comprovat que els becaris aconsegueixen treball als pocs mesos d’acabar la beca, la qual cosa per a nosaltres és una enorme satisfacció que ens anima a seguir treballant en aquesta línia”, ha indicat.

Així mateix, Parra ha destacat que una de les beques, la IVACE E+E concretament, es dirigeix específicament a tècnics superiors de Formació Professional de les famílies d’Administració i Gestió o Comerç i Màrqueting. En 2016 IVACE publica 30 beques E+E.

Aquestes beques permeten una formació teòrica a través d’un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d’internacionalització i en Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana. Tenen una durada de nou mesos i són remunerades.

El termini de presentació de sol·licituds comença hui, 29 de novembre, i finalitza el pròxim 30 de desembre de 2016.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 3 =