25n
25N
25N

El Ivace destina 20 milions d'euros a finançar la investigació entre centres tecnològics i les empreses

La presentació de sol·licituds s’estén del 23 de febrer al 30 d’abril

El Ivace destina 20 milions d'euros a finançar la investigació entre centres tecnològics i les empreses
22/02/2021 -

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica aquest dilluns la convocatòria d’ajudes de l’Ivace als Centres Tecnològics de la Comunitat per al desenvolupament de projectes d’I+D de caràcter no econòmic en cooperació amb empreses.

El pressupost destinat aconsegueix els 20 milions d’euros, “amb el qual volem recolzar aquelles investigacions- ha assenyalat el conseller d’Economia, Rafa Climent- els resultats de la qual puguen ser ja transferits a les empreses per a donar-los suport en la seua activitat i contribuir a la millora de la seua competitivitat”.

Amb aquestes ajudes, cofinançades per la Unió Europea a través dels Fons FEDER, Ivace innovació contribueix a la transformació del sistema productiu valencià cap a activitats de major valor afegit millorant, al mateix temps, els mecanismes i canals per a la transferència del coneixement i tecnologia des dels centres tecnològics de la Comunitat.

Dins d’aquesta convocatòria, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial dona suport a tant projectes d’investigació fonamental o industrial, com a de desenvolupament experimental.

Entre els requisits exigibles està que tots els projectes hauran d’incloure activitats de promoció dels resultats obtinguts i han d’emmarcar-se en els àmbits de desenvolupament regional identificats en l’Estratègia d’Especialització Intel·ligent per a la Investigació i Innovació en la Comunitat Valenciana (RIS3-CV).

Costos subvencionables

Entre les despeses que es financen a través d’aquesta convocatòria estan els de personal propi de caràcter tècnic i científic, les despeses en serveis externs necessaris per al desenvolupament del projecte així com les despeses generals de funcionament i de personal propi de gestió i administració.

Ivace innovació recolza fins al 100% d’aquests costos arribant l’ajuda màxima fins als 250.000 euros per projecte en el qual participe un només centre tecnològic i no superarà els 200.000 euros per centre participant en el cas de projectes d’I+D en col·laboració entre centres.

El termini per a presentar les sol·licituds comença aquest dimarts 23 de febrer i finalitza el pròxim 30 d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 17 =