25n
25N
25N

Ivace ajuda amb prop d'un milió d'euros el desenvolupament de plans empresarials i de creixement de 41 pimes innovadores

Ivace ajuda amb prop d'un milió d'euros el desenvolupament de plans empresarials i de creixement de 41 pimes innovadores
28/09/2020 -

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha donat suport amb prop d’un milió d’euros l’elaboració i desenvolupament dels plans d’empresa i posterior creixement de 41 xicotetes i mitjanes empreses innovadores de la Comunitat de menys de cinc anys d’antiguitat.

Aquestes ajudes s’emmarquen dins del programa Assessora, a través del qual la unitat d’Innovació de l’Ivace dona suport al creixement de xicotetes empreses innovadores mitjançant la contractació d’assessorament especialitzat en aquells aspectes que els ajuden a millorar.

L’ajuda mitjana per a cada empresa ascendeix als 22.274 euros i disposen de 442 hores d’assessorament especialitzat en àrees molt generals i fonamentals per a les pimes com són el màrqueting i la comercialització, la gestió economicofinancera, o la definició de quadres de comandament entre altres.

Per al conseller d’Economia Sostenible i president de l’Ivace, Rafa Climent, «aquestes ajudes, que es van publicar abans de la pandèmia, cobren més importància i són molt necessàries per a donar suport a la reactivació d’aquestes empreses que, per la seua doble condició de joves i innovadores, necessiten assessorament especialitzat que els ajude a afrontar la difícil situació actual i els permeta mantenir el camí emprés amb garanties de creixement».

En aquest sentit, Climent ha indicat que la voluntat de l’Ivace és donar continuïtat a aquestes ajudes “sabedors que l’èxit i la permanència en el temps de moltes petites empreses innovadores implica disposar d’ajuda especialitzada en temes que, en moltes ocasions, són aliens al “know-how” que va propiciar la seua creació però que resulten de vital importància per al seu desenvolupament i creixement”.

Les empreses beneficiàries d’aquestes ajudes treballen en sectors com la biotecnologia, la logística, l’alimentació ecològica, les noves tecnologies, l’emprenedoria, el sector aeroespacial o la salut.

Foment de l’emprenedoria innovadora

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Ivace, treballa amb la visió que l’economia de la Comunitat Valenciana se sustente fonamentalment en activitats innovadores liderades per empreses globals i competitives, alhora que sostenibles i solidàries.

Empreses generadores d’uns serveis que, amb un ús intensiu del coneixement, li afigen encara més valor i aprofiten eficientment les condicions de l’entorn per a aconseguir el benestar comú i la qualitat de vida dels habitants de la Comunitat.

Amb aqueix objectiu l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha posat en marxa un conjunt d’actuacions per a fomentar l’emprenedoria innovadora que van des de línies d’ajuda per a recuperar valors com la iniciativa i el compromís a unes altres que facen possible que els qui aposten per emprendre amb projectes innovadors viables compten amb els suports que els permeten consolidar-se i créixer com és la convocatòria Assessora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 6 =

bombers