caixa popular

IV Edició del concurs de cartells “Alfafar sense fum”.

El termini de presentació dels dibuixos serà fins al 23 de maig

IV Edició del concurs de cartells “Alfafar sense fum”.
19/05/2017 -

Un any més, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, que se celebra el 31 de maig, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar ha convocat a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) la IV edició del concurs de cartells d'”Alfafar sense fum”.

L’objectiu és que els xiquets i les xiquetes que estudien en els centres d’ensenyament d’Alfafar, creuen cartells amb missatges positius sobre la importància de cuidar-se i no fumar tabac i, a més, que els i les participants prenguen consciència des de la seua primerenca edat dels problemes que implica fumar. Inculcant des de la infància uns hàbits de vida saludable, evitant entre uns altres el tabac.

Fins al pròxim 23 de maig es presentaran els dibuixos perquè entren a concurs. Enguany el concurs “Alfafar sense fum” presenta una novetat destacada, i és que tots els dibuixos que s’hagen presentat dels alumnes i alumnes dels centres educatius del municipi es podran votar en Instagram del 24 al 30 de maig.

El 30 de maig serà quan es produirà la fallada del jurat i els dies 31 i 1 de juny es procedirà al lliurament dels set premiats i premiades. D’estos set premis, tres seran per a la categoria d’ensenyament primari, tres per a la categoria de secundària i un premi per al premi més votat en Instagram que guanyarà una targeta regale de 20 euros per a utilitzar en Decathlon.

Tots els dibuixos presentats hauran d’estar ben identificats en la part posterior del cartell amb les dades bàsiques de l’alumne o alumna, el nom i cognoms del dibuixant, el centre escolar al qual pertany i el curs que estiga realitzant.

Amb el concurs es vol seguir conscienciant del perjudicial que és el tabac i evitar el seu consum entre les i els adolescents d’Alfafar, promovent un Alfafar saludable.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − set =

Paiporta
Tardor
cultura als barris