25n
25N
25N

IV Dansà del Centre Històric de Gandia

IV Dansà del Centre Històric de Gandia
22/10/2019 -

Per quart any el Centre Històric de Gandia sonarà i ballarà el pròxim dissabte 26 d’octubre al son de la música i danses valencianes a la IV Dansà del Centre Històric de Gandia.
Està organitzada pel grup de danses Brials i Postisses, la Junta de Districte i l’Associació Veïnal del Centre Històric, amb la col·laboració dels comerciants, l’Escola Pia…

Així, a les 19 hores s’iniciarà una cercavila des de la plaça de l’Escola Pia pels principals carrers del Centre Històric fins al carrer Duc Carles de Borja on s’iniciarà la Dansà, “el ball més estés i popular a les nostres terres. Balladors i balladores de diferents comarques (La Safor, les Riberes, les Marines, la Vall d’Albaida, la Costera o l’Horta) amb indumentàries diverses (tampoc cal dur-hi vestimenta tradicional) la ballaran al seu estil. Hem triat Duc Carles de Borja, perquè és un carrer molt llarg i recte, entre dues places emblemàtiques com l’Escola Pia i el Beat”, han destacat Domingo Valls i Paqui Escrivà, de Brials i Postisses.

A les 22 hores, s’iniciarà el “Sarau de Tardor”, a la plaça de l’Escola Pia amb l’actuació de la Rondalla La Comarcal.

Tots els grups participants rebran un socarrat amb un disseny modern i vinculat a Gandia, realitzat des de Brials i Postissos.

Finalment, el president de la Junta de Districte del Centre Històric, Josep Alandete, ha animat la ciutadania a apropar-s’hi i a participar-hi ballant. I ha agraït la iniciativa dels organitzadors i col·laboradors, així com “l’esperit de reviscolament de la nostra cultura popular i les danses valencianes, gràcies al grup de danses Brials i Postisses”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =