25n
25N
25N

Nou itinerari per als vianants en l'encreuament de la plaça de Sant Agustí

Nou itinerari per als vianants en l'encreuament de la plaça de Sant Agustí
18/02/2017 -

La regidoria de Mobilitat Sostenible ha estrenat aquesta setmana altra de les importants millores per a la mobilitat per als vianants que ha incorporat en la seua actuació de l’Anell Ciclista. Es tracta del nou itinerari per als vianants al voltant de la plaça de Sant Agustí que va començar a operar el dijous, i que consisteix en la millora de la distribució dels itineraris per a vianants.

La novetat estreba en el desplaçament del pas de vianants que partia de la illeta situada a Sant Vicent Màrtir amb Guillem de Castro fins al bescanviador de l’EMT de la plaça de Sant Agustí, i que ara s’ha desplaçat 20 metres en direcció a Àngel Guimerà, de manera que tots dos costats de Guillem de Castro queden connectats a l’altura de l’Església de Sant Agustí.

Aquesta modificació comportarà la inhabilitació de la illeta que fins ara exercia de punt d’espera per als vianants, penalitzats amb un doble encreuament per a travessar una única via. A més, aquesta situació generava perill per a les persones a l’espera del verd del semàfor amb el consegüent risc que suposa quedar-se en el centre d’una calçada tan transitada en un espai reduït. Es va realitzar una actuació molt similar fa escasses setmanes en la intersecció entre els carrers Colón, Sorní i Jorge Juan.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tres =

museo prehistoria
museo prehistoria