25n
25N
25N

Senyalització d'illes de contenidors de reciclatge per millorar el seu impacte visual

Senyalització d'illes de contenidors de reciclatge per millorar el seu impacte visual
13/02/2017 -

El barri de Sant Marcel·lí ha sigut el primer on l’Ajuntament de València ha posat en marxa una iniciativa per millorar l’impacte visual de les illes de contenidors de reciclatge. La Regidoria de Gestió de Residus Sòlids ha senyalitzat amb un color cridaner 65 illes del barri perquè comencen a ser percebudes com a punts nets de la ciutat.

“Les illes de contenidors de recollida selectiva de residus lluny de ser considerats com punts de brutícia han de ser percebuts com a punts verds nets on totes i tots els veïns de la ciutat podem col·laborar per aconseguir una ciutat més sostenible”, ha explicat la regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

Al barri de Sant Marcel·lí el seguiran a partir de la setmana que ve els barris de Benimaclet i Montolivet, on se senyalitzaran 175 i 85 illes de contenidors de reciclatge, respectivament.

Aquesta mesura incideix en la decisió del Govern de la Nau de millorar l’impacte visual d’aquestes agrupacions de contenidors a la nostra ciutat. Al mes de desembre ja es van col·locar tanques, amb les imatges de la campanya de conscienciació ciutadana dissenyada per la Regidoria, per envoltar algunes illes de contenidors de Ciutat Vella i als autocompactadors del passeig de Neptú i dels mercats del Cabanyal i Castilla.

“Continuem dignificant espais de la nostra ciutat perquè volem millorar la vida als barris i amb actuacions com aquestes també aconseguim que els veïns i les veïnes es troben més a gust als carrers i les places de la nostra ciutat”, ha afegit per finalitzar Soriano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + disset =