caixa popular

Isabel Martín sobre l'eixida del PSPV a Paiporta: "no hi ha hagut friccions i encara queda molt de treball en les seues àrees"

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha valorat l’eixida d’un dels seus socis de govern, el PSPV. En paraules de Martín, “no hi ha hagut friccions” en el si de l’acord del govern. De fet, discrepen amb el PSPV precisament en un punt. Mentre els socialistes van assegurar la setmana passada que se n’anaven amb el treball fet, Martín considera que “encara queda molt treball pendent en les seues àrees”.

L’alcaldessa reconeix que ha sigut una sorpresa i pràcticament es van assabentar per la premsa. En aqueix sentit, ha aclarit que precisament les àrees de gestió del seu exsoci de govern han comptat amb més personal i més recursos. En concret, l’àrea de Benestar social ha passat de comptar amb 4 persones a tenir a 18 persones destinades als serveis socials. Martín lamenta que al final tot forme part d’una estratègia electoral com ja estan realitzant altres formacions.

Quant als pressupostos de 2019, espera que la formació socialista mantinguen la mateixa línia que en el govern i per tant recolzen els mateixos, ja que “formaran part de les línies progressistes i d’esquerres” dels últims anys. Martín ha reconegut que moltes altres localitats han posat a Paiporta com un referent en l’acord de gestió de govern i insisteix que els temps de majories absolutes han acabat. De fet, assegura que els últims pressupostos de 2018 són una fotografia del govern local i no hi ha hagut cap diferència amb els socis del consistori en aqueix sentit.

Per a l’elaboració dels nous pressupostos, se seguirà mantenint la mateixa filosofia dels últims amb els increments corresponents. Martín espera poder-los aprovar en el ple del mes de novembre o com a vesprada per a primers de desembre i assenyala que el sorprendria no comptar amb el suport a aquests pressupostos per part dels socialistes perquè són coneixedors de l’elaboració dels mateixos i mantenen les línies d’esquerra.

En la trobada mantinguda amb la premsa, ha avançat el nou portal de transparència del consistori que comptarà amb un visor pressupostari i serà tot open data per a mantenir així la clara aposta per la transparència entre els seus veïns i veïnes de la localitat. D’altra banda, les obres de remodelació i millores de carrers i parcs infantils segueixen en marxa així com les millors dins del Pla Edificant

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + setze =