25n
25N
25N

Isabel Lozano recolça la iniciativa "Caravana a Grècia"

Isabel Lozano recolça la iniciativa "Caravana a Grècia"
18/07/2016 -

La regidora d’Igualtat i Polítiques inclusives, Isabel Lozano, va assistir divendres a la concentració “Caravana a Grècia“, una iniciativa que reivindica els drets humans de les persones refugiades immigrants, i ha mostrat el suport de l’Ajuntament a esta convocatòria de justícia i solidaritat.

La denominada “Caravana a Grècia, obrint fronteres” és una iniciativa que pretén fer arribar autocars des de diferents territoris de manera coordinada i simultània a Tessalònica (Grècia) amb l’objectiu és reivindicar el compliment dels drets humans de les persones refugiades i migrants al seu pas pels pobles i ciutats europees.

Isabel Lozano ha afirmat que el propòsit de dur a terme estes concentracions “és denunciar des de la ciutadania europea que estem en contra de les lleis d’estrangeria”, ja que “tenim una crisi humanitària que no s’havia viscut des de la II Guerra Mundial, i no s’està responent com se suposa que hauria de respondre una comunitat que compta amb uns principis socials”.

Autocars procedents de diverses ciutats espanyoles com València, ixen avui rumb a Barcelona, des d’on partiran a Grècia demà dissabte, dia 16. El viatge d’anada durarà tres dies, durant els quals s’aniran realitzant accions de protesta contra les fronteres en les ciutats en les quals es realitzen parades. La caravana es desplaçarà després a Atenes, on es durà a terme un acte de protesta davant de l’ambaixada espanyola, previst per al dia 23 de juliol.

La regidora d’Igualtat i PoIíticas Inclusives ha destacat que una de les caravanes és de caràcter feminista, “organitzada per la Coordinadora Feminista del País Valencià, i amb esta es tracta d’incidir en la defensa dels drets i de les llibertats de les dones i de les xiquetes refugiades perquè són, sempre que hi ha conflicte, les que patixen la major vulneració dels seus drets”.

Ha pres també part en l’acció la directora general d’Inclusió Social de la Generalitat Valenciana, Elena Ferrando, qui ha destacat la importància d’este tipus de reivindicacions simbòliques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =