25n
Orgull
Orgull

Isabel Lozano: “2017 serà un any més d’esforç ferm des de l’Ajuntament a favor de la igualtat i la inclusió”

El pressupost presentat esta setmana preveu un increment del 20,8 per cent

Isabel Lozano: “2017 serà un any més d’esforç ferm des de l’Ajuntament a favor de la igualtat i la inclusió”
13/11/2016 -

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha assegurat que el Govern de la Nau continuarà demostrant en 2017 el seu compromís amb els veïns i veïnes de la ciutat de València. “La nostra aposta és molt clara i contundent per la igualtat entre homes i dones, contra totes les formes de violència de gènere i a favor de la diversitat LGTB i de la inclusió de col·lectius que pateixen qualsevol tipus de discriminació, com ara la població gitana, les persones amb discapacitat funcional o les vinculades a religions minoritàries al nostre territori”, ha explicat.

Segons la regidora, els comptes municipals per a 2017 presentats per l’alcalde, Joan Ribó, demostren el compromís de l’equip de govern. “El pressupost s’incrementa un 20,8 per cent fins arribar als vora 600.000 euros. Són uns números que contrasten molt amb els 169.753,44 euros del pressupost executat pel Partit Popular en 2015 per a polítiques d’igualtat i inclusió. A nosaltres sí ens importa la igualtat de les dones a la nostra societat i la lluita ferma contra la violència masclista”, ha manifestat Lozano.

Entre els increments més destacats, la regidora ha esmentat el de la partida que “reforçarà les diverses campanyes de sensibilització per a la població de la ciutat, en temes d’igualtat de gènere, de prevenció de violència, de diversitat LGTB i de tolerància”. A més, ha destacat que es pressuposta l’elaboració de l’estudi de l’estat dels delictes d’odi a la nostra ciutat i que es podrà licitar un contracte per a desenvolupar una pàgina web amb informació municipal accessible per a les persones sordes mitjançant la llengua de signes.

Lozano ha volgut ressaltar la dotació econòmica que es destinarà a “l’increment del programa d’activitats de formació i el desenvolupament personal dut a terme pel Centre Municipal de la Dona-CMIO, adreçat especialment a dones que han viscut situacions de maltractament”.

Finalment, la regidora ha destacat la dinamització de l’activitat de la Unitat d’Igualtat del Marítim, que va començar a funcionar en setembre i que es va inaugurar oficialment dimarts passat. “En esta oficina facilitem el perfeccionament d’un treball importantíssim de carrer i dotant-la de recursos avançarem per aconseguir que siga un gran referent en la promoció de la igualtat d’homes i dones, de la prevenció de la violència masclista i de la diversitat als barris de la ciutat, com a factor d’enriquiment i desenvolupament de la nostra societat”, ha afegit per finalitzar Lozano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =