25n
25N
25N

Isabel García: “Les Administracions tenim la responsabilitat d’impulsar polítiques que creen ocupació”

Els diputats Toni Gaspar, Isabel García i Bartolomé Nofuentes assisteixen a la ‘Jornada de Motivació per al Desenvolupament Professional’ organitzada per l’ Ajuntament de Xirivella

Isabel García: “Les Administracions tenim la responsabilitat d’impulsar polítiques que creen ocupació”
18/11/2016 -

El vicepresident segon de la Diputació de València i diputat d’Hisenda, Toni Gaspar, ha participat en la inauguració aquest dijous de la ‘Jornada de Motivació per al Desenvolupament Professional’, organitzada per l’Ajuntament de Xirivella, en la qual han participat també els diputats Isabel García, qui ha destacat la responsabilitat de les Administracions Públiques en l’impuls de polítiques que creuen ocupació, i Bartolomé Nofuentes, qui ha intervingut en una taula redona sobre els recursos d’Europa.

L’objectiu de la jornada ha sigut motivar a totes aquelles persones que volen donar un gir al seu perfil professional, encaminant-les cap a noves possibilitats d’ocupació a través de l’adquisició de nous coneixements, oferint-los eines d’orientació i motivació per aconseguir metes reals i assumibles. “Les Administracions tenim un paper important de cara a la ciutadania d’oferir els recursos necessaris perquè les persones desocupades i emprenedores puguen adquirir coneixements i motivació per aconseguir metes realistes”, ha explicat la diputada de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García.

Així mateix, els assistents han conegut iniciatives com la xarxa Eures i el pla Avalem Joves. Bartolomé Nofuentes, qui dirigeix l’Àrea de Projectes Europeus de la Diputació de València, ha destacat “l’interès de la Corporació provincial per acostar els fons europeus als municipis i, especialment, als autònoms, pimes i emprenedors”. En concret, el diputat ha posat l’accent en la línia de finançament per a joves emprenedors. D’altra banda, Bartolomé Nofuentes també ha assenyalat la importància de donar a conéixer les diferents convocatòries i assessorar als ajuntaments en l’elaboració dels projectes, “cosa que fem diàriament amb alcaldes i regidors de totes les comarques”.

En la jornada s’han realitzat quatre col·loquis temàtics, en els quals s’han analitzat els sectors productius, jaciments d’ocupació i bones pràctiques en l’àmbit del empreniment. Una iniciativa dirigida a persones desocupades de l’Horta Sud, en la qual també s’han abordat de manera específica la cerca d’ocupació 2.0 a través de xarxes socials, com LinkedIn i posicionament web.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 12 =