25n
25N
25N

Isabel García: “La Diputació ajudarà a millorar la formació de tècnics i organismes davant casos de violència de gènere”

La diputada de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Esports participa en unes jornades dirigides a agents de policia i seguretat en Torrent, on destaca la importància de la coordinació entre institucions

Isabel García: “La Diputació ajudarà a millorar la formació de tècnics i organismes davant casos de violència de gènere”
12/11/2016 -

La diputada de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ha participat en les Jornades d’Especialització en Violència de Gènere, Protecció Jurídica a les Víctimes i No-Victimització, organitzades per l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent i la Policia Local del municipi. Una cita dirigida fonamentalment a agents de policia i de seguretat, però també oberta a altres sectors de la societat interessats en aquesta temàtica.

“Existeix una falta de formació per part de tècnics i agents de policia a l’hora d’enfrontar-se a aquest tipus de casos. Per açò són tan importants jornades com aquestes”, ha indicat Isabel García. De la mateixa manera, la diputada de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Esports ha destacat el valor de la coordinació entre institucions en la lluita contra la violència de gènere: “Molts organismes han donat el pas i la Diputació està treballant perquè arriben als municipis els recursos necessaris per acabar amb aquesta situació”.

“Una dada molt significativa és que des de fa 13 anys han mort 800 dones en mans de les seues parelles o exparelles, una xifra major que la de les assassinades pel terrorisme d’ETA”. Així mateix, la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports ha alertat que enguany ja són 37 les dones mortes per violència de gènere, per la qual cosa ha posat en valor l’interès de les institucions perquè “s’impliquen en primera persona en aquesta lluita i siga més eficaç”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 5 =