25n
25N
25N

Isabel García inaugura l'exposició educativa “Veig, Veig” de l'ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau amb el suport de la Diputació

L’exposició arribarà al desembre a Ontinyent i al febrer de 2017 a Requena

Isabel García inaugura l'exposició educativa “Veig, Veig” de l'ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau amb el suport de la Diputació
09/11/2016 -

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha participat en la inauguració a Sagunt de l’exposició educativa “Veig, Veig”, de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau, amb l’assistència de diversos representants del consistori i de la delegada de l’ONGD a València, Trini Blanc.

“El contingut i la forma en què es presenten temes com la xenofòbia i el racisme ajudaran al fet que els joves coneguen la realitat i, el més important, aprenguen a entendre-la i assimilar-la, perquè les diferències són el que més riquesa dóna a la nostra societat i les actituds discriminatòries són, moltes vegades, causa de desconeixement”, ha assegurat la diputada Isabel García.

“Veig, Veig”, una iniciativa en la qual ha col·laborat l’Àrea de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, presenta un circuit de jocs a través dels quals els joves podran conéixer els prejudicis, la discriminació i les conductes d’assetjament, a més de reflexionar de forma col·lectiva sobre els estereotips i les actituds discriminatòries, racistes i xenòfobes.

Durant el viatge per l’exposició, els visitants poden “reflexionar de forma activa i participativa sobre la seua forma de veure el món per a aprendre que la seua visió no és l’única possible”, segons han traslladat des de l’ONGD. Acompanyats d’un passaport-quadernet, els joves aniran anotant les seues impressions, que després els serviran per a concloure el procés d’assimilació de les situacions i les seues actituds davant aquestes.

L’exposició es podrà visitar fins al 22 de novembre al Museu Faller (C/ Tirant lo Blanch). Al desembre arribarà a Ontinyent i, finalment, estarà a Requena al febrer del 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 14 =