25n
25N
25N

Isabel García: “Feminitzar significa que les dones ens puguem incorporar en igualtat de condicions al mercat de treball”

La iniciativa està organitzada per la Federació d’Empresàries i Professionals BPW Spain, que treballa per a fomentar la solidaritat i l’apoderament professional de les dones empresàries

Isabel García: “Feminitzar significa que les dones ens puguem incorporar en igualtat de condicions al mercat de treball”
02/12/2016 -

“Si existira paritat en l’àmbit empresarial i laboral el PIB augmentaria en un 26% en els pròxims deu anys”, segons ha afirmat la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, durant la seua participació en la inauguració del II International BPW Spain Connecting Plus (IC+), que se celebra en el Palau de Congressos de València entre ahir i hui. Aquesta iniciativa ha sigut organitzada per la Federació d’Empresàries i Professionals BPW Spain, que treballa per a fomentar la solidaritat i l’apoderament professional de les Empresàries i Professionals.

“Hi ha molts que volen feminitzar la vida pública i política, però feminitzar no significa que les dones hàgem de fer tot allò que vam aprendre de les nostres mares; feminitzar significa que ens incorporem en igualtat de condicions al mercat de treball, a la política i al món real”, ha assenyalat Isabel García, qui ha oferit dades com que més del 90% de les dones participen en treballs no remunerats, dedicant dues hores més que els homes al treball en la llar. “Allò important de les polítiques públiques és ajudar a les dones al fet que no tinguen solament el paper de cuidadores i puguem treballar en igualtat de condicions amb els homes”, ha afegit.

A l’acte d’inauguració han assistit, a més de la diputada de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Esports de la Diputació de València, Mario Garcés, secretari d’Estat de Serveis Socials i Igualtat; el delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Moragues; Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Mª José Mainar, presidenta de BPW Spain; i Eva Blasco, presidenta d’Evap/BPW València. Una cita en la qual s’ha reunit a ponents de prestigi internacional, entre ells, l’assessor econòmic d’Obama, Alan Krueger; l’experta en intel·ligència artificial, Nuria Oliver; o Saskia Sassen, Premie Príncep d’Astúries en Ciències Socials.

BPW Internacional s’ha convertit en una de les xarxes de major influència internacional d’empresàries i professionals, i està present en els cinc continents. BPW té condició consultiva amb el Consell Econòmic i Social de Nacions Unides i condició de participant en el Consell d’Europa. Els seus membres inclouen dones empresàries, professionals, líders influents, executives i joves emprenedores en més de 100 països. Aquesta segona edició del IC+, que s’organitza per primera vegada a València, s’ha centrat en l’anàlisi del nou ordre global, comprenent els desafiaments als quals s’enfronten les empreses en ple segle XXI, com l’economia digital, la revolució de les dades, i els recents avanços científics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tretze =