caixa popular

S'investiga la mort d'una pacient ingressada en l'àrea de psiquiatria de l'Hospital de Dénia

Arxiu

S'investiga la mort d'una pacient ingressada en l'àrea de psiquiatria de l'Hospital de Dénia
01/08/2018 -

La Unitat de Psiquiatria de l’Hospital de Dénia, que gestiona Marina Salut, investiga la defunció fa uns dies d’una pacient que romania ingressada en eixe departament.

Referent al succés, Marina Salut ha destacat en un comunicat remés aquest dimecres que en els deu anys de funcionament de la Unitat “mai s’havia registrat un incident d’aquestes característiques”. La dona, segons publica aquest dimecres el diari Información, es va penjar amb un llençol lligat a una clau de pas de la cambra de bany de la seua habitació, per la qual cosa, segons el periòdic, “no va necessitar introduir cap element de l’exterior”.

La Unitat de Psiquiatria en el temps que porta de funcionament ha oferit “excel·lents resultats” pel “gran treball” dels professionals de l’àrea, segons ha indicat Marina Salut.

Així, han al·legat que la dotació de personal “en el moment del succés” era “l’adequada” en relació al nombre de pacients hospitalitzats.

La Unitat de Psiquiatria, “com la resta de serveis del Departament de Salut de Dénia, està sotmesa a inspeccions i auditories freqüents per part de la Conselleria de Sanitat”, han prosseguit i, no obstant això, han recalcat que “després de l’incident, Marina Salut ha obert una recerca interna per a conéixer els motius i introduir possibles elements de millora de cara a un futur”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 20 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris