25n
25N
25N

Investigades tres persones per la pesca il·legal de tonyina roja al Perelló

Investigades tres persones per la pesca il·legal de tonyina roja al Perelló
06/09/2019 -

Agents del Seprona de la Guàrdia Civil de València, dins de l’operació ‘Pescatome’, investiguen a tres persones al Perelló i s’han confiscat de 60 quilos de tonyina roja despiezado i embolicat en bosses de plàstic, una espècie la pesca de la qual està prohibida des del passat 1 de juliol per la “escassetat d’exemplars”.

Amb aquesta actuació, els agents han evitat la possible introducció d’aquest producte en el mercat per al consum humà. Els efectius han precintat l’embarcació per a evitar que puga continuar utilitzant-se per a cometre més delictes.

La intervenció s’ha desenvolupat dins dels serveis establits per part de la Guàrdia Civil de València amb la finalitat de detectar activitats il·lícites respecte a la pesca de la tonyina roja (Thunnus thynnus). Els investigats són dos homes i una dona d’edats compreses entre els 23 i 40 anys i de nacionalitat espanyola.

Els agents van comprovar que d’una embarcació tripulada per tres persones s’estava descarregant una “pesada caixa” que posteriorment s’introduïa en un vehicle aparcat a prop. Els agents van abordar al pilot de l’embarcació i alhora amo del cotxe.

Una vegada identificada aquesta persona, se li va sol·licitar que obrira el vehicle per a inspeccionar l’interior, en el qual van localitzar la caixa blanca descarregada de l’embarcació que contenia, una vegada pesat, 60 quilos de tonyina roja ja despiezado i disposat en bosses de plàstic i del qual s’han realitzat proves per a comprovar el seu estat sanitari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + quatre =

Informacion coronavirus
escalante
escalante