25n
25N
25N

La Generalitat destina 8 milions d'euros per a educació, habitatge i medi ambient a Picassent

Els 8 milions d’euros invertits són la major quantitat prevista a la comarca de l’Horta Sud, segons es recull en els pressupostos de la Generalitat Valenciana

La Generalitat destina 8 milions d'euros per a educació, habitatge i medi ambient a Picassent
12/02/2020 -

El municipi de Picassent rebrà enguany una injecció econòmica de vuit milions d’euros per a diferents projectes que redundaran en les àrees d’educació, habitatge i medi ambient. L’alcaldessa, Conxa Garcia, va rebre ahir la visita del diputat en Les Corts de l’àrea d’Educació i Cultura, Pedro Ruiz Castell, per a desgranar les inversions entre les quals destaca la construcció del col·legi número 4, amb un pressupost de prop de cinc milions d’euros, i les obres dels quals, emmarcades dins del Pla Edificant, ja han començat. L’aposta en Educació segueix el seu pols i en aquests moments ja han conclòs les obres de millora en el CEIP Príncep d’Espanya. Aviat s’iniciarà la reforma integral del CEIP Sant Ignasi de Loiola, prevista per al mes de juny. I respecte al CEIP Mare de Déu de Vallivana, la inversió es farà en els pròxims mesos.

Una altra de les partides que es destinen al municipi, relacionades en matèria d’habitatge amb un pressupost de més de 500.000 euros, serviran per a la rehabilitació dels habitatges socials de “Les Palmeres”. A això se suma la redacció del projecte per a construir una passarel·la en la barriada de la Font de l’Omet, que actualment està dividida a una part i una altra del barranc.

“Aquestes futures inversions demostren l’interés d’aquest equip de govern de garantir l’escolarització en les millors condicions dels xiquets i les xiquetes i, també, de continuar millorant la qualitat de vida de la ciutadania”, va voler manifestar l’alcaldessa, Conxa Garcia, en el seu discurs de presentació.

El diputat Pedro Ruiz va afegir que també hi ha prevista una inversió en la planta de reciclatge que afecta a Picassent, amb 270.000 destinats a la millora de la línia de processament i 130.000 per a les instal·lacions, que redundarà en el medi ambient i l’emergència climàtica.
Així també, durant la roda de premsa, es va fer referència a les inversions previstes en municipis veïns pertanyents a la comarca de l’Horta Sud.

En aquesta línia, Ruiz va afegir que els comptes «posen a les persones en el centre, amb més de 23 milions i 14 destinats a despesa social». Segons va explicar, «Cada 24 hores gastem 18,5 milions en Sanitat, 14,5 en Educació, més de quatre en Igualtat i més d’un en Treball i Habitatge», va afegir el diputat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 10 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud