25n
25N
25N

El Consell destinarà 9 milions d'euros en 2019 al programa per a reduir les llistes d'espera sanitàries

El Consell destinarà 9 milions d'euros en 2019 al programa per a reduir les llistes d'espera sanitàries
18/01/2019 -

El ple del Govern valencià ha aprovat aquest divendres l’acord pel qual es regula el programa especial de productivitat destinat a la reducció de la demora assistencial en el Sistema Valencià de Salut per a 2019 i que té un cost benvolgut de 9 milions d’euros.

Aquest acord, apunten des de l’Executiu autonòmic, vé a donar continuïtat a l’aprovat pel Consell el passat 26 d’octubre de 2018, introduint alguns canvis que es consideren necessaris sobre supòsits especials, així com sobre la quantia de la seua remuneració.

Cal recordar que les quantitats previstes inicialment van provocar la suspensió d’operacions quirúrgiques a la vesprada en diversos centres hospitalaris per la disconformitat dels professionals davant les “baixes retribucions”.

Segons ha detallat el Consell, en un comunicat, la retribució prevista s’aplicarà al personal estatutari del Sistema Valencià de Salut que participe en les activitats incloses en el programa especial, fora de la jornada normal de treball, dins del complement de productivitat.

El cost estimat del programa per a 2019 és de 9 milions d’euros. Les modificacions introduïdes consistixen, essencialment, en l’aplicació del programa durant el present exercici 2019, així com que es contempla no solament la retribució per acte, sinó la possibilitat d’aplicar la retribució per sessió, apunten.

El programa especial de productivitat va destinat a reduir la demora assistencial en el Sistema Valencià de Salut, per la qual cosa beneficiarà els pacients que es troben en llista d’espera per a ser atesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + dinou =

Valencia activa
bombers
Valencia activa