caixa popular

Inversió de més de 60.000 euros en la climatització de La Llotja

Inversió de més de 60.000 euros en la climatització de La Llotja
20/02/2018 -

La Regidoria de Patrimoni Històric ha començat els treballs per a climatitzar la recepció i el vestíbul de la Llotja, un projecte reivindicat pel personal que treballa en aquest Bé d’Interés Cultural. Aquesta intervenció es durà a terme en un termini de dos mesos “amb el màxim respecte als valors patrimonials d’aquest edifici”, tal com ha informat hui la regidora de Cultura, Glòria Tello.

“Es tracta –ha manifestat- d’un projecte poc vistós però llargament reivindicat, de fet, l’any passat la Regidoria ja hagué de comprar aparells de fred i calor per a resoldre el problema de forma conjuntural”. “A més –ha afegit- la intervenció beneficiarà als cada vegada més visitants del nostre emblema del gòtic civil valencià”.

El cost d’aquest projecte, que executarà l’empresa Mesquecons S.L, ascendeix a 60.475,80 euros IVA inclòs. Les actuacions consisteixen a dotar la sala amb un sistema de climatització, segons el projecte d’instal·lacions elaborat pels tècnics municipals, així com la substitució del paviment de parquet existent, que es troba deteriorat, per un altre de pedra natural més resistent a l’intens trànsit de persones que ha de suportar.

“Amb aquesta actuació, el Servei de Patrimoni Històric i Artístic continua executant el Pla de Recuperació del Patrimoni que hem instaurat per revertir la situació d’abandonament en la que es trobaven els nostres museus i monuments, i que a poc a poc anem revertint”, ha declarat Tello.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018