25n
25N
25N

El Centre de Turisme de València acull una nova edició del programa Invat·tur Emprende

El desenvolupament de projectes turístics innovadors i de base tecnològica és l’objectiu del programa. En esta edició, Invat·tur Emprende compta amb la participació de 18 emprenedors

El Centre de Turisme de València acull una nova edició del programa Invat·tur Emprende
07/02/2017 -

El Centre de Turisme (CdT) de València acull a partir d’este dimarts, 7 de febrer, la huitena edició de Invat·tur Emprende, el programa de Creació i Impuls d’empreses Turístiques creat per l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur). En aquest programa, de dos mesos de durada, es desenvolupen nous projectes turístics innovadors i de base tecnològica.

Invat·tur Emprende és un programa de formació en el qual experts en models de negoci, gestió empresarial, innovació i finançament de projectes formen i assessoren als participants, 18 en esta edició, per a transformar les seues idees en projectes empresarials turístics.

Esta edició conclou el 10 d’abril, consta de nou mòduls, tres tallers i una sessió final. Habilitats professionals; Design Thinking; Gestió de projectes, processos i riscos; Lean Validation; Decisions intel·ligents: el pla d’acció en l’empresa turística; Normativa turística; Branding, disseny i naming de marca; Videomarketing; Canvas: construir el model de negoci, Tècniques de Venda, Pitch i Màrqueting per a startups són els mòduls que es desenvolupen durant el curs.

L’últim dia del curs, el 10 d’abril, se celebrarà la presentació de tots els projectes participants en el programa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + vint =