25n
25N
25N

Invat·tur modernitza la seua gestió amb la implantació de Iristrace, una nova eina de planificació

Iristrace és un programari en el núvol accessible des de qualsevol navegador d’escriptori i que a més té aplicació per a mòbil i per a tableta

13/02/2017 -

L’Institut Valencià de Tecnologies Turística (Invat·tur) ha implantat Iristrace, una eina tecnològica de planificació i de gestió econòmica i esdeveniments adherida a Invat·tur Emprèn, que modernitza el treball i és aplicable tant a destinacions com a empreses turístiques. Iristrace és un programa en el núvol (SasS) accessible des de qualsevol navegador d’escriptori, que a més té aplicació per a mòbil i per a tableta per als sistemes operatius més utilitzats: Android, iOS i Windows phone.

Iristrace és un projecte adherit a Invat·tur Emprèn i que s’ha testat en el mateix institut. A més ha començat a aplicar-se també en alguns establiments hotelers de la Comunitat Valenciana, i d’ací a poc temps està prevista la seua implantació en la xarxa d’informació turística de la Comunitat Valenciana, Tourist Info. L’eina ofereix solucions a auditors, directors de qualitat i controladors del sector turístic.

La directora general de Turisme, Raquel Huete, considera que per a Invattur, Iristrace és fonamental en el marc del suport a l’R+D+i, a l’emprenedoria i d’acord amb els objectius de Invat·tur. Huete ha assenyalat també que es preveu que a mitjà termini s’integre en el projecte de Destinacions Turístiques Intel·ligents CV, ja que Iristrace es presenta com una gran oportunitat per a agilitar i millorar la gestió, fomentar la qualitat turística gràcies a les noves tecnologies i garantir els nivells de compliment per a mantenir diferents distintius com a ISO 9001, ISO 14000, EFQM, Q Qualitat Turística i APPCC.

Iristrace optimitza la recollida de dades en establiments hotelers i gràcies a la seua aplicació per a mòbil, agilita la forma en la qual es recopilen les dades provinents de formularis, inspeccions, controls o auditories, obtenint la informació en temps real en la central. De fet, gràcies a l’optimització de la recollida de dades, es pot obtenir amb una primera ullada les estadístiques de l’establiment i, amb un sol clic, veure l’informe.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 10 =