25n
25N
25N

Invat·tur Emprende participa en Startup Olé, un esdeveniment d'impuls l'emprenedoria europeu

Invat·tur Emprende participa en Startup Olé, un esdeveniment d'impuls l'emprenedoria europeu
06/09/2016 -

L’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, a través de Invat·tur Emprende, participa en Startup Olé, un esdeveniment creat per a impulsar l’ecosistema d’emprenedoria europeu que se celebra aquesta setmana a Salamanca i al que assistiran més d’un miler de persones de 54 països.

L’esdeveniment, organitzat per la Universitat de Salamanca, desenvoluparà activitats com a presentacions, reunions de xarxes europees, activitats del networking i taules redones. Invat·tur ha sigut convidat per a explicar el model de suport a la gestació i desenvolupament de noves empreses turístiques que desenvolupa des de fa tres anys.

El programa Invat·tur Emprende va nàixer en 2013 i des d’aquesta data s’han gestat a la Comunitat Valenciana un total de 120 projectes empresarials turístics i de caràcter tecnològic, dels quals més d’un 70% segueixen en actiu o en terminis de llançament.

La líder del projecte Invat·tur Emprèn, María José Portalés, participa en una de les taules redones del Startumesa redona que sota el títol Coneix l’ecosistema espanyol, analitzarà el bé i dolent de les start-ups, la divisió geogràfica de l’ecosistema i les seues diferències amb Europa. En aquesta taula redona, que ce celebra el 7 de setembre, participen a més representants de Battget, Familia Fácil, Charrofesra i Elitech Lab.

En l’esdeveniment, està previst a més la participació de més de 50 acceleradores i espais de coworking, tals com a Conector, Betahaus, DCU Ryan Academy, Meta i Bolt; set organitzacions, com Mindthe Bridge o Nesta i també institucions com la Cámara de Comercio Luso- Alemana, CEAJE, CISE o la Fundació Bases.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 2 =